2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخوردم. انقباضات زایمانم شروع شده. فکر کردم نخورم بهتره. ولی الان گرسنه ام. از صبح فقط آناناس و خ ...

عزیزم ان شالله نینی تو ب خوشی بغل بگیری.واس منم دعا کن😚

دلم آرامشی خدایی میخواهد
من نخوردم. انقباضات زایمانم شروع شده. فکر کردم نخورم بهتره. ولی الان گرسنه ام. از صبح فقط آناناس و خ ...

عزیزم التماس دعا انشاالله زایمان بدون درد و راحتی داشته باشی 

سوپ بخور شاید طول بکشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

نون و پنیروگردو😐

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
عزیزم التماس دعا انشاالله زایمان بدون درد و راحتی داشته باشی  سوپ بخور شاید طول بکشه

تنهام. جون ندارم درست کنم... نمی دونم چقدر ممکن ه دردها طول بکشه. الان تقریبا هر شش دقیقه دارم. زنگ زدمم بیمارستان گفتن سه دقیقه یه بار شد بیا

ماهی قزل سرخ شده با برنج و ترشی و سبزی خوردن و نوشابه مشکی تگری

ماهی و ترشی رو باهم نخور خیلی مضره.بعدش هم اب سرد نخور سردیشو چندبرابر میکنه.خرما بخور بعدش

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
چه غذای گرونیه ها به اسمش نمیاد 

به این تیکه اش فکر نکرده بودم !  ولی خب  گوشتشو  میشه  ۳۰۰ گرم هم اختصاص داده بشه   در طعمش زیاد  تاثیری نداره اتفاقا  خوردن گوشت  اصلا چیزی خوب نیست ولی همه ما  عادت کردیم بخوردنش.  میشه کمتر ریخت .