2777
2789
عنوان

کنکور زبان

336 بازدید | 10 پست

من موقع ثبت نام کنکور زبان، زبان انگلیسی رو انتخاب کردم حالا موقع انتخاب رشته میتونم بقیه زبان ها رو هم انتخاب کنم؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

آری

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

اره 

خوب دادی؟ منم شرکت کردم 😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  خوب دادی؟ منم شرکت کردم 😁

بد نبود. همه امیدم به اینه تجربیو خراب کردم. مطمینی میشه؟ توی تخمین رتبه نوشته بود با ۱۳۰۰مثلا زبان و ادبیات اسپانیای پارسال قبول شدن. این برای اوناییه که اسپانیای زدن یا ما هم میتونیم؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
به نظرتون من با ۴۰۰۰ منطقه ۲ میتونم زبانی غیر انگلیسی تو یکی از دانشگاه های دولتی تهران بخونم؟

برو تو تخمین رتبه کانون بزن میاد

بد نبود. همه امیدم به اینه تجربیو خراب کردم. مطمینی میشه؟ توی تخمین رتبه نوشته بود با ۱۳۰۰مثلا زبان ...

نه میتونی انتخاب کنی 

من انسانی رو خوب دادم زبان رو گند زدم 

زبان تخصصی رو کلا فک کنم منفی زدم 😂😂😂😂😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
به نظرتون من با ۴۰۰۰ منطقه ۲ میتونم زبانی غیر انگلیسی تو یکی از دانشگاه های دولتی تهران بخونم؟

تا ۹۰۰۰ روزانه میگیره واسه زبان ، البته طبق سالای قبل

دولتی حتما میاری ولی رتبه ات برا تهران جالب نیست 

ان شاالله موفق شی

نه میتونی انتخاب کنی  من انسانی رو خوب دادم زبان رو گند زدم  زبان تخصصی رو کلا فک کنم من ...

مهم همون انسانیه. چه رشته ای دوست داری؟

مهم همون انسانیه. چه رشته ای دوست داری؟

دولتی باشه کوفت باشه 😂

دولتی باشه کوفت باشه 😂

پس قبولی ایشالا. دعاکن برام اصن حوصله ساله دیگرو ندارم