2777
2789

من میخوام غوره بگیرم بدم بیرون آبشو بگیرن،چند کیلو بگیرم دو تا شیشه نوشابه خانواده آبغوره میده?

بعدش که از صافی رد کردم بجوشونم بهتره یا نه?اگه بخوام بجوشونم تا چند دیقس?نکته دیگه ای داره بگید لطفا من بار اولمه.

دونه غوره هم میخوام تو آبغوره بذارم اونم اگه نکته ای فوت گوزه گرای داره بگین لطفاا 

ممنونم💮

😲جوشوندن ک نمیخواد 

بابا همون جا بده ابش رو هم بگیرن الکی خودت و ننداز تو زحمت ما پارسال همین کارو کردیم مادر شوهرم اینا یه راست همون بیرون ابش رو هم گرفتن هیچ فرقی باهم نداشت جز اینکه زحمت ما بیشتر شد 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیجوشونم فقط دون دون میکنم میشورم میبرم بیرون ابشو میگیرم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نمیخاد صاف کنیم دونه نمیمونه داخلش؟

ن بابا 

من مادر شوهرم اینا همون جایی ک غوره خریدن دادن براشون شستن ابش هم گرفتن اوردن خونه خیلیم خوشمزه شده بود 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
آهان مرسی گلم

😘خواهش عزیزم 

😲جوشوندن ک نمیخواد  بابا همون جا بده ابش رو هم بگیرن الکی خودت و ننداز تو زحمت ما پارسال همین ...

اتفاقا بهتره ک بجوشونه

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

ما از اینکه ابغوره رو بادستگاه در بیاری از مزش خوشمون نمیاد .

همه غوره هارو میریزیم تو یه کیسع توری بزرگ  بعد لگد لگد تا ابشدربیاد بعد هم ابشو ورمیداریم بعد باید بزاری تا خوردن رقیق بشه ونمک بزنی بهش.

اتفاقا بهتره ک بجوشونه

😲اولین بار هست ک میشنوم