2777
2789
عنوان

من اصلا تعارفی نیستم این بده؟؟😐😐

290 بازدید | 33 پست

دیدین میگن ایرانیا به اخلاق عجیب دارن اونم تعارف کردنه؟.....من اصلا تعارفی نیستم یعنی اصلاااا خوشمم نمیاد😁...مثلا مهمون میاد خونمون شیرینی میگیرم به بار میگم بفرمایید اگه برداشت ک هیچی اگه برنداشت دبگه برا بار دوم نمیگم😐و میرم بعد تیلیا میگن بهم زشته و بیستر تعارف کن😐😐😐خو چرا؟؟؟اگه میخوان بردارن اگرم نه بگن نه...واقعا نمیدونم....یا دم در با دوستام اونا میگن اول شما😅خب منم میرم بعد میدونم ناراحت میشن....خب اگه ناراحت میشین نگین...اگه میخواین اول برید اول برید خب😐واقعا چرا اخه تعارف چیه؟؟خیلی الکیه خدایی قبول دارید؟

منم نیستم ولی پشیمونم چند روز پیش خیلی حرکت زشتی کردم عین نخورده ها😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعارف دوست دارم جزیی از فرهنگه 

ولی خودم تعارفی نیستم 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

بله چیز مسخره ایه منم قبول دارم حرفتوخودمم زیاداهلش نیستم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
تعارف دوست دارم جزیی از فرهنگه  ولی خودم تعارفی نیستم

اخه جز غلطی از فرهنگه نیست؟خیلیا بخاطر همین تعارف زندگیشون بهم میریزه😑مثلا طرف ۲ نصف شب زنگ میزنه واقعا تعارف کنیم بگیم اشکال نداره بیا خونمون.؟؟..

اخه جز غلطی از فرهنگه نیست؟خیلیا بخاطر همین تعارف زندگیشون بهم میریزه😑مثلا طرف ۲ نصف شب زنگ میزنه و ...

اون نه گفتنه نه تعارف کردن 

طرف میگه بیام شمام بگو نه .خونه نیستیم فلانیم بمانیم بهونه بیارن 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
نه بگو میخوام بدونم منم اینکارو کردم یا نه😅😅😆

استادم شکلات خرید اورد همه یکی ورداشتیم تهش گف بچه ها اینارو برای شما خریدما هیچکس نرفت ورداره رفتم جلو خندیدم گفتم من ازینا دوس دارم ورمیدارم یه مشت ورداشتم اومدم بیرون 😅😅😅😅😅😅😅😅خون به نغزم نرسید

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
استادم شکلات خرید اورد همه یکی ورداشتیم تهش گف بچه ها اینارو برای شما خریدما هیچکس نرفت ورداره رفتم ...

الان میگن شکلات نخوردس 

تمام کیسای ازدواجو ازدست دادی 

مگه اینکه جوکر بیاد بگیرت فقط 

اون نه گفتنه نه تعارف کردن  طرف میگه بیام شمام بگو نه .خونه نیستیم فلانیم بمانیم بهونه بیارن&n ...

نه ببین من یکی از دوستام که خارج بود میگفت شب میرفتیم خونه دوستم راحت و دک میگفت برید خونه من میخوام شام بخورم...یعنی نمیگفت بمونید حالا دور هم یه چیزی میخوریم😐خب درستشم ابنه...اونم دوست داشته تنها شام بخوره...چرا الکی تعارف کنه...ولی به ایرانیا این حرفو بزنی واکیلا میکنن😑😑😑😑

الان میگن شکلات نخوردس  تمام کیسای ازدواجو ازدست دادی  مگه اینکه جوکر بیاد بگیرت فقط&nbs ...

نمیدونم چرا این حرکتو زدم خیلی متاسفم برای خودم .‌..😅😅😅😅