2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیییین بار ک. دیدمش خودمو ب اب و اتیش زدم با هزار دلقک بازی نگام نکرد اخرش گفتم این کی بود دیگه 

نگو همون موقع عاشقم شده 😁 بعد یکسال اومدن خواستگاری اصلا یادم نبود قیافشو ولی وقتی خندید 😍😍😍😍😍😍😍😍 همینجور شدم 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

سلام والله بنده اولین بار تو دانشگاه دیدمش....موهاش کج ریخته بود رو پیشونی و عطر هم زده بود و 2 تا کتاب گنده دستش بود...آقا من داشتم چپ چپ نگاش میکردم بعد به دوستم گفتم معلومه از این بچه قرتی هاس  

البته الان که اینجوری نیس من کلا عادت داشتم مسخره کنم مردم رو

دست از طلب ندارم تا کام من برآید/یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید

اولین بار 12 سالم بود دیدمش گفتم اَه چه پسر لوس و بی ادبی.دومین بار 16 سالم بود دیدمش(همونجا عاشقم شد) هیچ حسی بهش نداشتم چون کس دیگه ای رو دوست داشتم ولی بعد فهمیدم اونی که میخوامش کس دیگه ای رو میخواد 😞بعد اون دیگه برام عشق بی معنی بود تو همین شرایط همسرم اومد جلو و باهام دوست شد همینجور شخمی شخمی تا ازدواج پیش رفتیم.اصلااااااااا دوسش نداشتم از ظاهرشم خوشم نمیومد هنوزم همین حسو دارم.هنوزم گاهی پروفایل عشق سابقمو چک میکنم متاسفانه

اومدن خواستگاری قبل از این که بیان خیلی استرس داشتم تا از در اومد تو به خودم گفتم من که جوابم منفیه ...

اره معمولا خانوما اینطورین ممکنه تو نگاه اول خوشمون نیاد ولی تو حرف زدن مخمونو میزنن نامردا  

اولین بار که دیدمش اصلا خوشم نیومد کاش به احساسم اهمیت میدادم وبا عقل ومنطق ازدواج نمیکردم خیلی پشیم ...

اره موافقم زندگی ک دوست داشتن وعشق وجود نداشته باشه بدرد نمیخوره اصلا

مث جهنم میمونه واس ادم

البته مجردم اما احساس میکنم بدون عشقم نمیتونم کناره هیچکی ب ارامش برسم

اما اونم گذاشتو رف

پووووووووف

دیه هیچ حسی نی

یادش بخیر اولین بار که دیدمش و باهاش حرف زدم تا دوسال تو دلم عاشقش بودم.بعد دوسال انگار معجزه شد که دوباره دیدمش و بهم پیشنهاد داد و منم فوری قبول کردم!

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
سلام والله بنده اولین بار تو دانشگاه دیدمش....موهاش کج ریخته بود رو پیشونی و عطر هم زده بود و 2 تا ک ...

البته خیلی مودب بودا من ایراد گیر بودم....بد چن مدت گروه دانشگاهی تشکیل دادیم...

دست از طلب ندارم تا کام من برآید/یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید