2777
2789
عنوان

خانمهای باردار و مامانها

72 بازدید | 12 پست

خانمها من رفتم تو ۲۰ هفته. اما اصلا حرکت  نی نی را احساس نمیکنم. سونوگرافی رفتم نی نی سالمه. یکسری از خانمها از هفته ۱۵ متوجه حرکات کوچولوشون شدن. برای من طبیعیه؟؟

تا هفته 22 ممکنه حس نشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کم اضافه وزن دارم و اینکه جفتم قدامی هست. البته خواهرم مثل خودم بوده اما از هفته ۱۷ متوجه شده

نگران نباش منم جفتم قدامیه‌ . همون هفته های ۱۹ یا ۲۰ بود متوجه شدم البته به صورت نبض بود. دو هفته دیگه کاملا حسش میکنی

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
یه کم اضافه وزن دارم و اینکه جفتم قدامی هست. البته خواهرم مثل خودم بوده اما از هفته ۱۷ متوجه شده

آخه من و یکی از فامیل هام با هم بارداریم و تقریبا هفته هامون یکیه من از هفته 15 حس میکنم ولی اون نه اون نی نی ش دختره جفتش قدامی دکتر گفت ب خاطر اضافه وزن حس نمیکنه چون توی سونو کاملا حرکاتش طبیعی بود شاید شمام ب این علت باشه البته تا هفته 22" بعضی ها متوجه نمیشن

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
آخه من و یکی از فامیل هام با هم بارداریم و تقریبا هفته هامون یکیه من از هفته 15 حس میکنم ولی اون نه ...

چون خواهرم هم وزن خودم بوده تو بارداریش اما از هفته ۱۷ متوجه شد یه کم نگران شدم. البته نی نی خواهرم پسر بود اما مال من دختره

چون خواهرم هم وزن خودم بوده تو بارداریش اما از هفته ۱۷ متوجه شد یه کم نگران شدم. البته نی نی خواهرم ...

نه بابا حس میکنی حالا همه شبیه هم نمیشن که 

من چند تا آهنگ واسه دوران بارداری دانلود کردم وقتی خونه ساکته میزارم دراز میکشم کاملا حس میکنم حرکاتشو

شمام امتحان کن 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
باشه عزیزم امتحان میکنم. ممنون که جواب دادید

منم ازهفته ۲۰گاهی بصورت نبض حس میکردم ازهفته۲۲واضعترشد هفته ۳۰به بعد هم شوهرمم تکون هاش میدید چون شکمم تکون میخورد اما الان که هفته ۳۹هستم خیلی کم احساس میکنم که فکرکنم چون جاش کوچیک شده فقط گاهی یه طرف شکمم کلا قلمبه میشه قربونش برم😍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
 انشالله به سلامت فارغ بشید. ممنونم که جواب دادید    

😊❤

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊