2777
2789

۲۶سالمه ویه پسر سه ساله دارم براکنکور ۹۸درس بخونم بنظرتون ارزششو داره البته رشتمم تجربیه؟؟حداقل روزی چند ساعت باید بخونم که بتونم رشته های پیراپزشکی قبول بشم چون پزشکی و دندانپزشکی ودارو واقعا خسته وتلاش شبانه روزی میخاد ولی پیراپزشکیاهم قبول میکنم سخته ولی نسبت به بقیه رشته ها اسونتره بنظرتون تلاشمو بکنم پیراپزشکیاروقبول شم اگه هم نشدم رشته های پایینتر تجربی مثل حسابداری واینا بامدیریت اینا قبول شدم بخونم ارزششو داره ؟!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد اگه بخوای میشی 

من خودم متاهل بودم س سال مدرسه رو درکنار همسرم خوندم و بعدش کنکور و رشته خوبی ک میخواستم قبول شدم الانم نمره الف رشته م هستم

🌺میشه برای خوشبختیم ی صلوات بفرستی🌺
صد در صد اگه بخوای میشی  من خودم متاهل بودم س سال مدرسه رو درکنار همسرم خوندم و بعدش کنکور و ر ...

جدی چقدر خوب عزیزم میدونی من بچه دارم آخه شما بچه هم داشتین وقتی براکنکورمیخوندین؟؟رشتتون تجربیه؟؟روزی چندساعت میخوندین؟؟

اره ارزششو داره بخون منم میخام امسال بخونم دوباره کنکور بدم بچمو از اول مهر میفرستم مهد از خوابمم کم میکنم ایشا ا... که بتونم بخونم. خدا به شما هم کمک کنه. موفق باشی

چرانشه من خانومی رو میشناسم که شانزده سالگی ازدواج کرده بعد باکمک همسرش وپستکارش درسشوادامه داده والان یه متخصص زنان قابل و ماهریه خودشم چهاربچه داره هرچی بخوای توزندگیت میتونی بدست بیاری

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

حتما عزیزم ادامه بده البته به نظر من دانشگاه فراگیر پیام نور شرکت کن هم کلاساش اجبار نیست هم هر رشته ای که دوست داری میتونی بخونی 

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
بله عزیزم

اگر شوهرت همکاری میکنه بخون وگرنه زیرشو بزن چون بعدش چیزی جز سردرد و افسردگی و ناراحتی و نفرت از شوهرت برات باقی نمی مونه

من پایان نامم مصادف شد با بچه دار شدنم شوهرم نه تنها کمک نکرد که صد برابر اذیتم کرد و عذابم داد هر روز استرس داشتم هر وقت پای کارم برای پایان نامه بودم یک دعوا راه مینداخت خدا لعنتش کته از اون موقع هیچوقت نتونستم عاشقش باشم مثل قبل

If you can dream you can do it...  
اره ارزششو داره بخون منم میخام امسال بخونم دوباره کنکور بدم بچمو از اول مهر میفرستم مهد از خوابمم کم ...

عزیزم شماهم رشتتون تجربیه؟؟بنظرت حداقل روزی چندساعت باید بخونیم؟!من دلم نمیادپسرمو بزارم مهد وگرنه خیلی علاقه دارم به ادامه تحصیل پسرم نمیزاره کتاب دستم بگیرم😔😔😔

حتما عزیزم ادامه بده البته به نظر من دانشگاه فراگیر پیام نور شرکت کن هم کلاساش اجبار نیست هم هر رشته ...

آخه پیام نور که میگن اصلا ارزششو نداره بعد هم میگن به صورت خود خوانه خیلی سختتره