2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته بیایین جک بگیم

134 بازدید | 9 پست

لطفا اگه جک بلدین بگین حوصلم خیلی سر رفته

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

پسره زنگ میزنه به دوس دخترش میبینه دهنش پره میگه

رزیتا جون چیخوردی

دوس دخترش میگه فیله کوسه با شراب 14 ساله یهو مامانش داد میزنه بتول اینقدر نون و رب نخور اسهال میگیری ذلیل شده    

طرف شاکی و خسته از کار میاد خونه میزنه رو شکمش میگه: تاکی من کار کنم تو بخوری؟

شکمش میگه:میخوای من کارکنم تو بخوری؟  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂

ببخشید دیگه حال بهم زن بود  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

کاش منوی کافه ها عکس هم داشتن که بدونیم چی سفارش می دیم

.

.

.

دیروز رفتم کافی شاپ یک lesdijelkusdv سفارش دادم؛

همون آب خوردن خودمون بود یه زیتون انداخته بودن ته لیوانش

وقتی که مادر به پسرش میگه پسرم تو که این غذا رو نمیخوردی

عروسه مادر شوهرشو نگاه میکنه و میگه نه مادر جان من عادتش دادم بخوره

برخی از محققان لذت این لحظه رو برای عروسها، مساوی با پیروزی در جنگ جهانی دومم دانسته اند!!!

وقتی که مادر به پسرش میگه پسرم تو که این غذا رو نمیخوردی عروسه مادر شوهرشو نگاه میکنه و میگه نه ماد ...

😎😎😎 من این اتفاق برام افتاد احساس کردم رو آسمون دارم پرواز میکنم بعد شوهرم گفت اگه خانمم درست کنه میخورم چون عالی درست میکنه😄😄😄پدر شوهررمم خورد همیشه میگه آبگوشت درست کردی برام بفرست احساس قدرت میکنم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
😎😎😎 من این اتفاق برام افتاد احساس کردم رو آسمون دارم پرواز میکنم بعد شوهرم گفت اگه خانمم درست کنه ...

تو منی آیا؟؟شوهرم خییییلی دستپختم دوس داره

پدرشوهرمم به معنی واقعی کلمه دیوونه ی آبگوشتای منه