2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون زدم تجربه دارا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 30 پست
دادم شنبه ۱بود

پس منتفیه الکی خیال نباف

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تا 15 روز وقت داری ک پریود شی

اگه نشدم تا۱۸روز بعد پی گیری کنم اشکال داره؟اخع مسافرتم تا۱۰

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس منتفیه الکی خیال نباف

خداکنه دعاکن خلاص شم پریود شم زودم حامله شم بعد سفرم

اگه نشدم تا۱۸روز بعد پی گیری کنم اشکال داره؟اخع مسافرتم تا۱۰

خب اگه باردار باشی ک خب نه چه فرقی داره بخوای پیگیری کنی واسه خودش اونجا رشد میکنه کاری با شما نداره. 

اگه هم باردار نباشی ک بازم مشکلی نیست تا 15 ذوز وقت داری پریود بشی نشدی هم دوباره باید بریددکتر ازمایش هورمونی بدی. ک بعید میدونم اگه باردار نباشی حتما تا 15 روز پریود میشی اگه نشدی بدون بارداری

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
آمپول پروژسترون در صورتی که باردار نباشی قاعدگی رو باز می‌کنه اما اگه باردار باشی برات مشکلی ایجاد ن ...

میدونم اما بازم میترسم دعا کنید برام

خداکنه دعاکن خلاص شم پریود شم زودم حامله شم بعد سفرم

ایشالا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خب اگه باردار باشی ک خب نه چه فرقی داره بخوای پیگیری کنی واسه خودش اونجا رشد میکنه کاری با شما نداره ...

دعاکنید به خیری بگذره 

فقط میترسم خارج رحم واینا نباشه اینقد دیدم وخوندم دیگه میترسم

دعاکنید به خیری بگذره  فقط میترسم خارج رحم واینا نباشه اینقد دیدم وخوندم دیگه میترسم

ن بابا ول کن این اینترنتو همیشه بدترین چیزارو میبینی اصلا از این فکرا نکن بعدها با خودت میگی چ بیخود حرص الکی و فکر و خیال کردم ایشالله خیره

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

انقد به خودتون انرژی منفی ندین و الکی نگران نباشین

ما کی یاد میگیریم حرص و غصه هر چیزی رو سر جای خودش بخوریم؟😞

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
ن بابا ول کن این اینترنتو همیشه بدترین چیزارو میبینی اصلا از این فکرا نکن بعدها با خودت میگی چ بیخود ...

انشاءلله دعا کنید برام مرسی از امیدواریتون

انقد به خودتون انرژی منفی ندین و الکی نگران نباشین ما کی یاد میگیریم حرص و غصه هر چیزی رو سر جای خو ...

واقعا پیر شدم دیگه 

واقعا پیر شدم دیگه 

سعی کن تو لحظه زندگی کنی

حیفه اینطوری همش پر نگرانی و اضطراب، آدم از زندگی لذت نمیبره 

سعی کن تو لحظه زندگی کنی حیفه اینطوری همش پر نگرانی و اضطراب، آدم از زندگی لذت نمیبره 

این استرسه باعث میشه سفرم کوفت شه 

اینقد ترشحات زیاد دارم هرلحظه پری اومده اما بعد خبری نیس

این استرسه باعث میشه سفرم کوفت شه  اینقد ترشحات زیاد دارم هرلحظه پری اومده اما بعد خبری نیس

منم همین روزا منتظر نتیجه هستم که باردارم یا نه، اگه مدام با خودم کلنجار برم داغون میشم، بهش فکر نکن، به خاطر خودت میگم، بلاخره یا میاد یا نمیاد چه کاریه آخه، باید بتونی به خودت مسلط باشی

منم همین روزا منتظر نتیجه هستم که باردارم یا نه، اگه مدام با خودم کلنجار برم داغون میشم، بهش فکر نکن ...

انشااءلله باشی برات ارزو میکنم به حق حسین