2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  ممکنه  انقباض  یعنی  سفته  شدن  مثل  سنگ  می‌شه  ا ...

ممنون عزیزم از امروز خیلی احساس بیشتر سفتی میکنم ولی میگم باز شاید بخاطر بزرگتر شدنشه یا بخاطر انقباضه. ولی چون تجربه ای نداشتم. گفتم بپرسم ببینم کسی چیزی میدونه

عه پس احتمالش منم انقباض داشته باشمو نفهمیده باشم!! علایم دیگه ای هم داشتید؟ 

نه میفهمی ؛ زیر دلت سفت میشه متوجهش میشی ؛ 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
نه اصلا دردک نمیکنم فعلا تجربه اش نکردم ... فکر کنم هنوز مونده تا من زایمان کنم. 

ا راستی یچی بگم من رفتم وضعیتشو نگاه کرد ک چرخیده و اینا بعد معاینه هم ک کردگفت 2سانت باز شدی ؛ من نفهمیدم اصلا 2سانتو

ا راستی یچی بگم من رفتم وضعیتشو نگاه کرد ک چرخیده و اینا بعد معاینه هم ک کردگفت 2سانت باز شدی ؛ من ن ...

خپ بعد اینکه مهاینه ات کرد و گفت دوسانتی چند وقت بعدش زایمانت شروع شد؟ منو هفته سی و نه معاینه کرد گفت رحمت نرم شده ولی بسته اس

خپ بعد اینکه مهاینه ات کرد و گفت دوسانتی چند وقت بعدش زایمانت شروع شد؟ منو هفته سی و نه معاینه کرد گ ...

یک هفته ی بعدش دردام شروع نشد ؛ دکتر دستور ختم بارداری با آمپول فشار داد ؛ ولی من لک دیدم صبحی ک برم بیمارستان اگر هول نشده بودم وایساده باده نت حداکثر 48 ساعت دردای طبیعیم میومد

یک هفته ی بعدش دردام شروع نشد ؛ دکتر دستور ختم بارداری با آمپول فشار داد ؛ ولی من لک دیدم صبحی ک برم ...

حالا من شنبه چهل هفته ام تموم میشه. یکشنبه برم یا شنبه بیمارستان ببینم چی میگن. احتمالا همون معایینه میکنن و میگن برو دردات شروع شد بیا.. الله و اعلم 😓😓😓😓

حالا من شنبه چهل هفته ام تموم میشه. یکشنبه برم یا شنبه بیمارستان ببینم چی میگن. احتمالا همون معایینه ...

چه جوري معاينه ميكنن دهانه رحم رو دست ميكنن توش؟

لايك نكن مرسي اه