2777
2789

سلام خانما

بچه من 35روزشه چشاش طوسی ان خیلی هم رنگشون واضحه

هرکی می بینه متوجه میشه

همینجور میمونن یا عوض میشه؟

از کی رنگ چشای بچه هاتون ثابت شد؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اگه کسی هس عکسشو بزارم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت یا همسرت رنگیه چشمتون؟ بچه ها معمولا تا ۶ ماهگی ممکنه رنگی باشه ولی تیره میشه ها مگه اینکه ارثی کلا رنگی باشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

عکس بزار

والا مال ما که مونده تاحالا

میگن تا شیردهی میمونه 

الا5روزه گرفتم ببینم چی میشه

چشماش ابیه

1سال وهشت ماه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دخترمن چشماش تا ۶ماهگی هم‌رنگی بودن

بدو تولد طوسی روشن به مرور شدن سبز بعد همینطور تیره شدن الان قهوه این

من چون مامانم‌چشماش ابی بود 

خاله هام و داییم و پدر بزرگ مادریم و ۴تا پدربزرگ و مادربزرگ مامانم  همه سبز و ابی بودن خیلی امید داشتم😁😁😁

خودت یا همسرت رنگیه چشمتون؟ بچه ها معمولا تا ۶ ماهگی ممکنه رنگی باشه ولی تیره میشه ها مگه اینکه ارثی ...

چشامون عسلی ان

ولی عموی همسرم و مادربزرگش چشاشون سبزن

دیدین ؟ حذف کنم؟

چشامون عسلی ان ولی عموی همسرم و مادربزرگش چشاشون سبزن

مواد پروتویینی زیاد مصرف کن 

من شنیدم خارجیا یه مکمل پروتویینی خاص میدن به بچه هاشون رنگ چشماشون ثابت میمونه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم