2777
2789
عنوان

کوچه

69 بازدید | 11 پست

کوچه چقدددد شلوغه تابستون میشه بچه ها میان کوچه تازه ماله کوچه مام نیستن از جاهای دیگه میان خیلیم دعواشون کردن ولی اصلا از رو نمیرن شما چیکار میکنین در این شرایط؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که ی جاهایی بچه ها هنوز میان تو کوچه💕💕  باهاشون دوست بشین، اینجوری بیشتر به حرف گوش م ...

بخدا گفتیم ما نگفتیم همسایه ها گفتن اولش باهاشون نرم صحبت کردن بعدددعواشون کردن هیچکدوم اثر نکرد هیچکدوم

بخدا گفتیم ما نگفتیم همسایه ها گفتن اولش باهاشون نرم صحبت کردن بعدددعواشون کردن هیچکدوم اثر نکرد هیچ ...

بچه‌ هستن دیگه... محلتون پارک نداره؟ آخه بچه ها هم گناه دارن واقعا، بچگی یعنی بازی و بالا پایین پریدن و..

بچه‌ هستن دیگه... محلتون پارک نداره؟ آخه بچه ها هم گناه دارن واقعا، بچگی یعنی بازی و بالا پایین پرید ...

چرا داره مامانای راحت طلبشون نمیبرن میگن دزد میبره خودشون میگفتن تازه تا پارک همش ده دقیقه راهه