2777
2789
عنوان

کمک بچه ها کل خونه رو یه مدت مورچه گرفته، چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5814 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کل اشپزخونه رو مورچه گرفته بود شوهرم دانه های  قهوه رو رو کابینت همه جایی که مورچه بود ند ریخت . در کمال تعجب مورچه ها  متواری شدند  اصلا بگم ناپدید شدند😨. فک کنم از بوی قهوه خیلی بدشون میاد .😆😅😅

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

اول ه ذره سم رو بریز رو یه تقطه با جاروبرقی جمعشون کن بعد تمام خونه رو جارو بکش ک همه مورچه ها توی جاروبرقی از بین برن و بیرون نیان.وقتی ک جارو زدی تمام خونتو پودر بریز و کامن اسپری کن.من ی ماهه پیش همین مشکلو داشتم

چون هوا گرمه ریختن بیرون مورچه ها.ی ذره نون یا هر چیز دیگه ای ک  رو زمین باشن حمله میکنن

حشره کش کامن بزن فوق العادس بزن دور تا دور خونت اما اگ بچه کوچیک داری احتیاط کن

دارم ولی می ترسم که بچه ام مسموم بشه. پارسال یه بچه اینستاگرامی به خاطر سمی که واسه ساس زده بودند و بعد سه روز  هم خونه نبودندتا اثر سم بره ولی وقتی برگشتند بچه شون مسموم شد و مرد. چشمم ترسیده😔

خونه ی منم هست فقط کافیه یه ذره غذا بیافته زمین همون تیکه پرازمورچه میشه!!!!  

وای خونه منم نوسازه یکسال نشده کافیه یک تکه غذا باشع هزار تا دورش جمع میشن از تو پریز برق میان من اسپری بایو کیل میزنم بی بو هست و بی خطر خیلی کم شدن

Biokill بی ضرره برای انسان

من يكم دارچين ريختم رفتن چون سگ دارم و از اين پودر مورچه ريختم بو كرد و كلي بالا آورد و ديگه ترسيدم واسه همين رفتم سراغ گياهي نه شيميايي خوبم بود 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك