2777
2789

من از دوتا خانواده ها دورم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ي مدت ايران نبودم اما الان برگشتم بخاطر بارداري

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
منم ي مدت ايران نبودم اما الان برگشتم بخاطر بارداري

چرا ني ني تو اونجا بدنيا نياوردي اخه😞

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
چرا ني ني تو اونجا بدنيا نياوردي اخه😞

دبي بودم عزيزم فرقي نداره با اينجا

بخاطر ويار بدي ك داشتم برگشتم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
سختت نیست.چچوری سرگرم میشی

نه اصلا 

البته من كلا ادم مستقليم و دلم واسه كسي تنگ نميشه 

هيچي بيشتر تو خونه ام دانشگاه ميرم و گاهي با دوستام و شوهرم ميريم بيرون

نه اصلا  البته من كلا ادم مستقليم و دلم واسه كسي تنگ نميشه  هيچي بيشتر تو خونه ام دانشگا ...

منم تنهایی رو تا حدودی دوس دارم.

کلی گاها هم تنهایی اذییتم میکنه .

کدوم شهری شما

برای ظهور امام زمان صلوات 
منم تنهایی رو تا حدودی دوس دارم. کلی گاها هم تنهایی اذییتم میکنه . کدوم شهری شما

يزد