2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

370 بازدید | 16 پست

خسته شدم از این همه شک.همسر خیلی خوبی دارم و مهربون .بسیاااااااار زیاد بهم توجه میکنه.خیلی دوستم داره.منم انصافا براش کم نمیذارم.اما یه بار دیدم اینستا داره و عکساش هست و دخترا لایک کردن و اینا اما توی گوشیش نبود اینستا میگه دادم به دوستم چون تعداد فالورام زیاد بود.و موضوع دیروز هم که برادر شوهر کوچیکم گفت داداش گوشی دیگه داره زیر صندلی قایم کرد که چون نشد نگاه کنم و قیافم حسابی بهم ریخت همسرم فهمید ناراحتم و گفتم و قسم خورد که تراکتای فروشگاه بود گفتم قایم کنم کسی رد نشه فکر کنم برمیدارم مال خودم گزارش کنه.خلاصه من همش تو فکرم چیکار کنم .وقتی حرف خیانت یکی از همکاراش در گذشته پیش اومده بود که اخراجش کردن میگفت اخه ادم چرا باید این کارو کنه وقتی زن خوب داره و هودش میگه من کمبودی ندارم بخوام کاری کنم اما من فکرم همش مشغوله .چون همسرم امروزی و خوش تیپ و خوشگله .همکارای خانم بیخودی هم داره 

بیخیاللل بشین زندگیتوو بکن اینستایی هاا که زنش نمیشن تو خانمشی هااا اعتماد بتفس  داشته بااااش تو هیجی کم نداری پس خودتو درگیررر نکن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه عاطفی تونو با هم قوی کنید

این شک ها ؛ منشا نی نی سایتی داره !!!!😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اعتماد منم خراب شد.، مردها رو نميشه از حرفاشون شناخت، اکثرا انگار صدتا دل دارن که میتونن همزمان صد نفرو عاشقانه دوست داشته باشن ککشون هم نگزه،،،  (گفتم اکثرا نگفتم همه) استثنا همیشه هست 

...

من خودمم واقعا زیبام .خدایی نمیگم که الان فکر کنین از خودم تعریف میکنم اما تقریبا در هر مجلس زنانه ای زن ها میگن چه عروسی داری و...اما نمیدونم چرا شکاک شدم

نتیجه ی اخلاقی....دنبال شوهر زشت باشین.. زیبا رویان بی وفایند...

واقعا حقیقت، شوهر منم خیلی خوشگل، و من لحظه ای آرامش ندارم چون می بینم دخترا چطور تو خيابون با چشمشون میخورنش. وای خدا خودت هوامو داشته باش 

...

مطمئنم چيزي نيست اما انقدر جامعه كثيف شده كه هممون زن و مرد بيشتر بايد حواسمون و جمع كنيم اگه امكانش هست توي محل كارش بعضي وقتا سرزده با ي شاخه گل يا هديه يا غذا ووو برو بدون اينكه بفهمه براي شك كردن رفتي ي سرو گوشي اب بده و خودي نشون بده.. درمورد گوشي هم اگه داشت هييچوقت برادرش لو نميدادش مطمئن باش اما اگه ميتوني با مهربوني ي جوري راضيش كن توي فضاي مجازي نباشه و اگه مربوط ب تبليغات كاريه رو گوشي خودتونم داشته باشين ت لگرام وووو همسرتون رو البته با اطلاع خودشون.. 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اعتماد منم خراب شد.، مردها رو نميشه از حرفاشون شناخت، اکثرا انگار صدتا دل دارن که میتونن همزمان صد ن ...

ايشششالااا چشم و دلشووون با هم دراد 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
مطمئنم چيزي نيست اما انقدر جامعه كثيف شده كه هممون زن و مرد بيشتر بايد حواسمون و جمع كنيم اگه امكانش ...

عزیزم برادر شوهرم کوچیکه هفت سالشه.اما از همون اول عقد چون فامیلای بی نهایت باز دارن من گفتم دوست ندارم اینستا باشی و خیییییلی راحت قبول کرد و از گوشیش پاک کرد امامیگه چون تعداد فالور هام زیاده دوستم ازم گرفت .خلاصه برام دعا کن گیر افتادم