2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز میکنید؟

531 بازدید | 44 پست

من چندوقته دارم پس انداز میکنه تازه میخواد بشه یک تومن

اونم بدون اطلاع همسر جان

شاغل هم نیستم

شما چجوری پس انداز میکنید به چه بهونه ای پول میگیرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی میخوای بخری ازش بیشتر پول بگیر 

وقتی هم بهت خرجی خونه میده یه مقدارشو بزار کنار من ماهایی که اوضاع مالی بهتر باشه حقوق جدا هم میگیرم البته الان چندماهه قسطامون خیلی زیاد شده😐

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

وقتی خرید میری پول بیشتر بگیر بعد بگو تموم شد

مثلا میری آرایشگاه خرجش 30 تومن میشه تو 50 بگیر یا کیف میخری 40 تومن بگو 60 خریدم 

ناخوانتو لاک بزن دوتا برچسب هم بزن روش خوشگل شن بگو رفتم آرایشگاه برام درست کرده.

😊😊😊😊😊😊😊😊😊

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

البته منم با کمک اقای روحانی ی تومن پس انداز کردم به اینصورت که یارانه رو میریخت حسابمون خرج نکردیم چند ماه شد ی تومن که ی زنجیر برا دخترم بخریم

دیگه روحانی کمکمون نکرد خیر ندیده

نشد بخریم😑

ولی پول رو همینجوری نگه ندار چهار روز دیگه باهاش آدامس هم نمیتونی بخری

برو سکه وزنی بخر

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
پولی نمیمونه که بگیریم برا پس انداز شخصی ما با وام گرفتن پس انداز مینوماییم باشد که روزی خانه دارش ...

عزیزم من حاظرم برم سرکار کل پولشو پس انداز کنم و بدم خونه بخره همسرم ولی حداقل نصفشو به نامم بزنه ولی دریییییییییییییغ

میگه فرقی نمیکنه و اینا

زنای دیگه بخدا هیچ کمک مالی نمیکنن اما خونه به نامشونه

اونوقت ما