2777
2789

همسرم پارسال وام برداشت٦٠ميليون و بابام ضامنش شد

وبعد حساب بابامو مسدود كردن ب همان ميزان وام

وبعد سه ماه بابام ازهمسرم پنجاه ميليون گرفت و گفت لازم داره واين حرفا

الان حدود ١٠ماه ميگذره

همسرم دستش تنگه و صبح بهم گفته به بابات زنگ بزن بگو ك پول لازمم و لطف كنه پولمو بده 

بنظرتون چيكاركنم خعلي رودربايستي دارم 

درضمن همسرم خودش روش نميشه ب بابام بگه

و دراخر هنوز قسط و سود بانكو همسرم ميده تا اخر اسفندماه هست

تعداد رای : 1
نظرسنجی
Q
0
0%
Q
1
100%
♥️♥️♥️

خب حساب بابات سه ماه همش بسته نبوده مگه؟ الان دارین قسطشو میدین دیگه؟؟؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خب حساب بابات سه ماه همش بسته نبوده مگه؟ الان دارین قسطشو میدین دیگه؟؟؟ 

حساب بابام تا اخري ك همسرم تسويه كنه مسدوده يني تا اخر اسفند امسال 

ولي بعد سه ماه ك همسرم وامو برداش 

بابا پنجاه ميليون از وامو گرف ازهمسرم و هنوز برنگردونده 

♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب بابام تا اخري ك همسرم تسويه كنه مسدوده يني تا اخر اسفند امسال  ولي بعد سه ماه ك همسرم وام ...

خب بگو بهش 

به مامانت بگو بگه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مامانم به بابام نميگه  ميگه ب من ربطي نداره

خب پس خودت زنگ بزن با آرامش و بی خجالت بگو بابا یکم پول لازمیم اگه ممکنه اون پول رو بدی دستمون باشه و...