من معلمم سر این موضوع حساسیت دارم دوست دارم بچه ها بعد از ورودم به کلاس از جاشون بلند شن معلم ابتدایی ها هستم امروز کلاس تقویتی داشتم بعد رفتم سرکلاس همه بچه بلند شدن جز یه پسر گستاخ نگاهش کردم گفتم عزیزم باید به نشانه احترام بلند شین موقع ورود معلم بازم همینطور خیره خیره نگاهم کرد و از جاش بلند نشد خیلی بدم اومد از رفتارش البته من دیگ واکنشی بهش نشون ندادم و تا آخر کلاس باهاش سرسنگین بودم نظر شما چیه؟
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
مگر در حالتیکه که هر روز اون بزرگتره رو میبینی خسته کننده میشه مثلا بابات صد بار در طو روز میره بیرو و بر میگرده ادم حسش نیست ولی در بقیه موارد اره باید بلند شن
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟