2777
2789

سلام دوستان دیروزتست بتاهم دادماولی منفی بودزیردلم دردمیکنه وازدیروزهم حالت تهوع واستفراغ دارم اما پریودنمیشم یه بار1خردادپریودشدمویه بارم 19خرداد!!! امروزدقیقا 40روزگذشته.... کسی این حالاتوداشته؟؟ یعنی من چمه؟! 😕😢دوس دارم زودترمامان شم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
منمم الان چهل روزه پری نیومده از دیروزم لک داشتم فقط بی بی منفی آز ندادم ولی دلم درد میکنه یکم حالت ...

آزدادن هم که انگارپولومیندازی دور.... شما سیکلت چندروزه اس؟ چندوقته اقدامی

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آخرین ماه قبل حاملگیم دوره م ۴۱ روز طول کشید هیچوقت انقدر عقب نمینداختم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

آی خانمایعنی هیچکی نیس یه راهنمایی بکنه؟! 

توروخدااگه میدونین کمک کنین

منم آخرین ماه قبل حاملگیم دوره م ۴۱ روز طول کشید هیچوقت انقدر عقب نمینداختم

آخه آزمایش منفی بود؟ 

شما دوره هاتون چندروزه بود!! همش منتظرم خبربارداریموبدم دیگه خسته شدم.... 

آخه آزمایش منفی بود؟  شما دوره هاتون چندروزه بود!! همش منتظرم خبربارداریموبدم دیگه خسته شدم... ...

میگم که قبل حاملگیم.ماه حاملگیم که کلا پری نشدم دیگه ماه قبلترش ۴۱ روز طول کشید تا پری بشم.معمولا دوره م ۳۰ روزه ومنظم بود نمیدونم اون ماه آخر چرا اینجوری شد.ماه بعدش حامله شدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
میگم که قبل حاملگیم.ماه حاملگیم که کلا پری نشدم دیگه ماه قبلترش ۴۱ روز طول کشید تا پری بشم.معمولا دو ...

ممنون... خدابراتون نگهش داره بسلامتی نی نیتون روبغل بگیرین 

ممنون... خدابراتون نگهش داره بسلامتی نی نیتون روبغل بگیرین 

ممنون انشالله قسمت شما.نگران نباش وقتی مشکل خاصی ندارین فقط صبر کنید بموقعش میاد جوجه تون

ممنون انشالله قسمت شما.نگران نباش وقتی مشکل خاصی ندارین فقط صبر کنید بموقعش میاد جوجه تون

ان شاالله 😘🐥