بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من برام مهم نیست کسی میخواد لج بشه یا ناراحت. تو گروه سنی من نبود ولی من گزارش زده بودم براش خاله ریزه هستم. ولی اصلا خانوم تهرانی به روی خودش هم نیورده
سلام به همه دوستان عزیز به همه برنده ها تبریک میگم و ممنون از تمام دوستانی که به دختر کوچولوی ما رای دادن منم به همه کوچولوها بدون استثنا رای دادم و همشون لایق لایک بودن دوستان میشه بگید کی تقلب کرده که همه اعتراض دارن؟
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303
اینم خاله بازی دخملای کوچولومون
[smiley]l/l_46.gif[/smiley]
شاسی عکس که بدرد کسی نمیخوره چون هر کسی دوربین حرفه ای نداره بتونه یه عکس با کیفیت داشته باشه بفرسته براشون که چاپ کنن من که سری اول شاسی برنده شدم دوربین حرفه ای نبود اما گفتم کیفیتش خوب که وقتی به دستم رسید خدایش کیفیت خوب نبود لبه شاسی و خود چهره عکس یه خراش برداشته شده بود لیوانم که عکس اریا رو برام چاپ کرده بودن شکسته بدستم رسید
بعدشم همه ما خودمون هر وقت بخوایم می تونیم نی نی هامونو ببریم اتلیه یه عکس با کیفیت و عالی بگیریم من تو مسابقات که شرکت کردم واقعا چینی زرین سایت الو خیلی راضی بودم