2777
2789

نه بعضيا هشت يانه.ولي حتما بايد سونو رفت.براي مايعات هم شايد شماهم مثل من تو ازمايشاتتون يكم عفونت دارين گفتن مايعات زياد بخورين تا رفع شه.نميدونم .به من كه اينطوري گفتن

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعضيا هشت يانه.ولي حتما بايد سونو رفت.براي مايعات هم شايد شماهم مثل من تو ازمايشاتتون يكم عفونت د ...

من هنوزآزمایش ندادم عزیزم امااحتمال داد چون گفتم درد دارم پس واسه اینه

من خیلیییی وزن کم کردم دکتر تعجب کردگفتم درد دارم گفت مایعات بخور تامیتونی ب تو‌دلیلش نگفت؟

منم وزنم دکترم گفت پایین هستش و هیچ وزنی اضافه نکردم به خاطر اینکه کیسه آبت آب داشت باشه میگن مایعات بخور بیشتر سعی کن آب بخوری سوپ اینا رو بخور. من خیلی کمرم دلم درد میکنه و طبیعی چون رحم میخواد جا باز کنه

منم وزنم دکترم گفت پایین هستش و هیچ وزنی اضافه نکردم به خاطر اینکه کیسه آبت آب داشت باشه میگن مایعات ...

و اگه عفونتم داشت باشی میکن مایعات بخور. من کمی عفونت داشتم گفت مایعاتم بخور

منم وزنم دکترم گفت پایین هستش و هیچ وزنی اضافه نکردم به خاطر اینکه کیسه آبت آب داشت باشه میگن مایعات ...

من غذاب زور ازصبح تاشب شاید یک یادوبار سرگیجه هم گرفتم من آخه زایمانم داشتم یکی جابازه رحمم عزیزم

من غذاب زور ازصبح تاشب شاید یک یادوبار سرگیجه هم گرفتم من آخه زایمانم داشتم یکی جابازه رحمم عزیزم

منم سرم گیجه میره سر درد دارم کسلم ب دکترم گفتم گفت جلوی آفتاب نرم و آمپول ویتامین داد هفته ای یکی بزنم شما هم ب دکترت بگو. من خیلی ها رو دیدم بارداری دوم هستن ولی کمردرد دل درد هنوز دارن لگنشون کوچیک هست

منم سرم گیجه میره سر درد دارم کسلم ب دکترم گفتم گفت جلوی آفتاب نرم و آمپول ویتامین داد هفته ای یکی ب ...

شایدم همینجوره فک میکردم زایمان اولم جابازکرده البته۷سال گذشته..باشه گلم میگم حتما مرسی😘