2777
2789
عنوان

قوانین دانشگاه.

1110 بازدید | 14 پست

سلام.امروز این متنو خوندم.خانم هایی که خارج کشور هستن یا از قوانین خبر دارن چقدر از این نوشته حقیقت داره؟

🎈🎈🎈
❌ قوانین #پوشش در چند دانشگاه مختلف برای دانشجویان!!👇👇

۱_ لباسی که بطور نامناسب اندام ها را نشان دهد مجاز نمی باشد
۲_ رنگ کردن مو مجاز نمی باشد
۳_ آرایش کردن مجاز نیست
۴_ مردان باید از کت و شلوار تیره، پیراهن سفید وجوراب استفاده کنند
۵_ موها رنگ طبیعی باید داشته باشد

۶_ ریش بزی ممنوع
۷_ سوئیت شرت ممنوع است
۸_ دکمه های پیراهن بسته باشد
۹_  هرگونه جواهرآلات به جز ساعت و یک جفت گوشواره برای بانوان مجازنمی باشد

۱۰_ پوشش دانشجویان باید طوری باشد که باعث حواس پرتی خود و دیگران و مانع تمرکز بر روی درس نشود

۱۱_ پوشیدن لباس لی برای بانوان ممنوع
۱۲_ پوشیدن هرگونه تی شرت، لباس ورزشی، شلوارتنگ ممنوع
۱۳_ لباس رسمی برای آقایان: پیراهن یقه دار و آستین دار، بدون کروات بهمراه جوراب
۱۴_ لباس پاره و تنگ ممنوع
۱۵_ لباس هایی که ترغیب به مصرف مشروبات الکلی بکند ممنوع است
۱۶_ لباس ها باید داخل شلوار باشد و انقدر بلند باشد که درموقع نشستن و بلند کردن دست ها قسمت های توزده لباس بیرون نیاید
۱۷_ اگر دانشجو نتواند پوشش خود را اصلاح کند با اولیاء او تماس خواهند گرفت تا برای او لباس مناسب بیاورند و او بیرون از کلاس خواهد ماند و غیبت خواهد خورد

⁉️حدس میزنید این قوانین برای کدوم دانشگاه هاست؟

🔻دانشگاه آزاد اسلامی؟
🔻دانشگاه های دولتی؟
🔻مربوط به دانشگاه امام صادقه؟
🔻 دانشگاه الزهرا؟
🔻حوزه علمیه قم؟

✖️ خیر..! این قوانین مربوط به این دانشگاه هاست:

موارد ۱، ۲، ۳ 👈 دانشگاه گرین ویل آمریکای شمالی

موارد ۴، ۵، ۶ 👈 دانشگاه آکسفورد انگلیس

موارد ۷ تا ۱۰👈 کالج رابرت ترکیه

موارد ۱۱، ۱۲، ۱۳👈 هاردین لیمونز آمریکا

موارد ۱۴ تا ۱۷👈 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا

📚منبع: کتاب "نیم نگاهی به ضوابط پوشش دردانشگاه های جهان"

🔹پس غربی ها هم #اعتقاد دارن که پوشش میتونه باعث حواس پرتی دیگران بشه
🔹#مشروبات_الکلی مگه تو این کشورها بده که میگن رو لباس نباید تبلیغ بشه؟ مگه فقط تو اسلام این چیزا ممنوع نیست!!
🔹چرا فقط تو دانشگاه ها این قوانین سخت پوشش رو لحاظ کردن؟ یعنی تو خیابون اگه باعث حواس پرتی و دل مشغولی دیگران بشن و رو کانون خانواده ها، جوان ها و نوجوان ها تاثیر منفی بذارن اشکالی نداره؟./

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

این دانشگاه ها رو که نوشتی نمی دونم ولی اینجا من 6-7 تا دانشگاه رفتم دیدم هیچ کدوم همچین قوانینی نداشتن. حتی دبیرستان ها هم ندارن.. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

خب سیگار هم توی تمام دنیا روی پاکتش از مضراتش نوشته. در ضمن انتخاب نوع پوشش حق طبیعی مسلم و انسانی هر شخصی هست. حالا اینکه اون فرد بخواد با حجاب باشه بی حجاب باشه یا هر چی به خودش بستگی داره 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران تنها کشوری هست که توش آواز خواندن زنان ممنوعه ، ورود زنان به ورزشگاه ها ممنوعه، اقلیت های دینی مورد تبعیض قرار میگیرن. لابد همه کشورها اشتباه میکنن ایران درست میگه 

این دانشگاه ها رو که نوشتی نمی دونم ولی اینجا من 6-7 تا دانشگاه رفتم دیدم هیچ کدوم همچین قوانینی ندا ...

کدوم کشورین؟

منم حدس میزنم بیشترش ساختگی باشه

کدوم کشورین؟ منم حدس میزنم بیشترش ساختگی باشه

من امارات هستم. اینجا هر جور دانشگاهی داره. انگلیسی آمریکایی چینی کانادایی حتی دانشگاه آزاد هم داره. تیپ و ریخت دانشجوهاشون که اصلا این مدلی نیست. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
قانون حجاب اجباری یک قانون غیر انسانی متحجرانه و بدور از تمدن هست. خانمها توجه کنید برده داری و آپارتاید هم سابقا قانون بودن
قانون حجاب اجباری یک قانون غیر انسانی متحجرانه و بدور از تمدن هست. خانمها توجه کنید برده داری و آپار ...

عزیزم لطفا برای خودتون یه تایپیک درباره حجاب درست کنید سوال من قانون دانشگاه های دنیابود