2777
2789
عنوان

جنسای ارزون ترکیه

149 بازدید | 8 پست

دوستان به نظرتون چیارو میتونم از ترکیه بخرم که نسبت به ایران ارزونتر باشه ، چند روزی میشه نامزد کردیم و میخوایم بریم اکثر خریدامون از اونجا انجام بدیم.هرچی به ذهنتون میرسه پیشنهاد بدین .

هیچی

اگه کلی بخری واسه مزونت ارزون میوفته

تکش گرونه

اونم با این دلارا

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسای قشنگی داره من خریدم اجناسی پنجاه تومن اومدم ایران همون جنسه صد و پنجاه بود یا کت چرم خریدم صد تومن ایران اومدم همون مارک دویست و هشتاد بود .ولی الان به پول ایران والا ارزش نداره بخری اونجا

من ترکیه زندگی میکنم امروز لیر شده  هزار و هفتصد 

بگو دو تومن دیگه هرچی بخری ضرر کردی 

هیچ نخر فقط تفریح کن و برگرد بیا ایران بخر یه چیز چهل لری بخری واست  هشتاد تومن میغته

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من ترکیه زندگی میکنم امروز لیر شده  هزار و هفتصد  بگو دو تومن دیگه هرچی بخری ضرر کردی&nbs ...

واقعا؟ 😞😞 استانبول میخوایم بیایم.کحاهارو بگردیم ؟چه رستورانی پیشنهاد میدید؟

من تازه برگشتم چون خواهرم ابنجا زندگی نمیکنه سالی ۳_۴بار میدرم پیشش حتما ۳شب سر راه استانبول میمونم واسه خرید.

اقا خییییلی گرون شده خیلی تازه همه مغازه ها اف زده بودند ولی خدایی مثل اینجا بود من خرید کردم ولی چیزهایی خریدم که تو ایران اصلا نیست 

اگر لباس و اینا بخای و چیز خاصی مد نظرت نباش به خدا همه چی همه چی همین جا هست من حدود یک ماه پیش ترکیه بودم لیر ۲۰۵۰ بود الان باز کمتر شده ولی همینم خیلی بود یک شلوار مثلا راحتی ۸۰ لیر میشد ۱۷۰ خب زیاده خدایی ولی زمستونیاشون باز خوب بود