2777
2789
عنوان

خواهشا دوستان دلسوز بیان مشورت

120 بازدید | 18 پست

سلام .چندروز پیش رفتیم ماشین رو از صافکاری بیاریم که برادرشوهر کوچیکمم که هفت سالشه با همسرم رفت بعد که اومد بهم گفت داداش یه گوشی سفید داشت که زیر صندلی قایم کرد بعد همسرم اومد و منم حالم بد شده بود تحمل کردم و از چهرم فهمید تا اینکه توی خلوت بهش گفتم .گفت نه بخدا تراکتای تبلیغاتی فروشگاه بود که قایم کردم کسی نبینه از بچه های فروشگاه فکر کنن جمع کردم برای خودم.من که چند روز مثلا بیخیال شدم تا امشب که میخوام برم ماشین رو بگردم اما نمیدونم اگر پیدا کردم چیکار کنم چون نمیتونم و شرایط برگشت و رفتن به خونه بابا ندارم .با خودم میگم بردارم بروز ندم و قایمش کنم .نمیدونم کمکم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باشه هم جای دیگه قایم کرده دیگه! واقعا چرا قبل از گشتن به همسرت گفتی    

اصلا نمیدونی که وقتی گفت همه بدنم یخ کرد.خودمم فهمیدم اشتباه کردم اما از قیافم میفهمه

عزیزم لو دادی دیگه 

حتی اگر هم اونجا بوده باشه 

دیگه جاسازش لو رفته، جای دیگه پنهان می کنه.

اگر پیدا کردی خوب نگاه کن ببین با خانمی کسی خدایی نکرده در ارتباط بوده اگر نه که کلا بیخیالش شو

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بنظر من نگرد و سعی کن خودت اروم کنی اخه هرچی مردهارو کنترل کنی بدتر میشن اما اگه در حد معقول آزاد باشن خودشون میان راحت بعد صحبت میکنن ولی توجه داشته باشید که شنونده باشید و مشکلی بود دلداری بدید و بعد از آروم شدن با روشی راه حل رو بهشون بگید.

اگه باشه هم جای دیگه قایم کرده دیگه! واقعا چرا قبل از گشتن به همسرت گفتی    

برای منم سواله

خب همون لحظه با همسرت میرفتی میدیدی و خیالت راحت میشد

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
هیچوقت نشد من از اینجا نتیجه بگیرم .نمیدونم چرا میام میگم 

خب چی بگیم الان؟

می گیم جاشو لو دادی دیگه.

جاهای دیگه رو بگرد وسایل شخصیش کمد و کشوها 

کشورو بکش بیرون زیرش و ببین 

جیب تمام لباس هاش

گاو صندوقش، کشوی مدارکش

کیف مدارک ماشین 

هرجایی که بهش بیشتر حساسه رو بگرد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))