سلام .چندروز پیش رفتیم ماشین رو از صافکاری بیاریم که برادرشوهر کوچیکمم که هفت سالشه با همسرم رفت بعد که اومد بهم گفت داداش یه گوشی سفید داشت که زیر صندلی قایم کرد بعد همسرم اومد و منم حالم بد شده بود تحمل کردم و از چهرم فهمید تا اینکه توی خلوت بهش گفتم .گفت نه بخدا تراکتای تبلیغاتی فروشگاه بود که قایم کردم کسی نبینه از بچه های فروشگاه فکر کنن جمع کردم برای خودم.من که چند روز مثلا بیخیال شدم تا امشب که میخوام برم ماشین رو بگردم اما نمیدونم اگر پیدا کردم چیکار کنم چون نمیتونم و شرایط برگشت و رفتن به خونه بابا ندارم .با خودم میگم بردارم بروز ندم و قایمش کنم .نمیدونم کمکم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من نگرد و سعی کن خودت اروم کنی اخه هرچی مردهارو کنترل کنی بدتر میشن اما اگه در حد معقول آزاد باشن خودشون میان راحت بعد صحبت میکنن ولی توجه داشته باشید که شنونده باشید و مشکلی بود دلداری بدید و بعد از آروم شدن با روشی راه حل رو بهشون بگید.