2777
2789
عنوان

واقعا؟؟؟😯😯😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست
جلو اوناکه جریمه میگیرن گشت فاطی کوماندوهای بوگندو بگم باز؟

عاشق عکستم😂🤣

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
عاشق عکستم😂🤣

😱😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مشروب ك شلاق داره كسي نميخوره؟! يا ماهواره  قاچاق  قتل  بيخيال بابا

جریمه نقدی گذاشتن گویا

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
تهران

پس واقعیت داره😢😢 چرا اینجوری میکنن اخههه

اره ، ب من گیر بدن جوابشونو میدم 

جواب دادنی اینا بیشتر لج میکنن.کلیپ دختره ک گرفته بودنش زیر کتک یادت رفته؟؟😫

تازه من موهام سرخابیه همیشه عم شالم پایینه...اون سری خانومه تا اومد بگیره فرار کردم تو ی کوچه😂😨

ادم ی بیرون میخواد بره.استرس میگیره😔

جرات زد ندارن، من قبلا تذکر دادن سال های قبل، جلوشون واستادم

والا من یبار با مامانم بودم.جوابشونو دادم.گرفتن بردنم😐😐

اره ، ب من گیر بدن جوابشونو میدم 

همه جواب میدن ولی اونا کارخودشونو میکنن چون پشتشون گرمه😏

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

همه جا دارن مینویسن!بدجور رفتن تو کارش.حتی استین کوتاهم واسه راننده تاکسیا ممنوع کردن!

آره شنیدم

نمیتونن همه رو بگیرن میدونی چند نفر جلو باز میپوشن

یه هفته گیر میدن بعد بیخیال میشن مثل همیشه😉