2777
2789
عنوان

کیا موافقن؟

93 بازدید | 11 پست

سلام، ظهرتون بخیر، بچه ها من چند روز پیش یجایی دوتا خانوم دیدم و شروع کردیم ب صحبت کردنو اینا، دوتاشونم دانشجوی دکتری بودن و برای مصاحبه دکتری به دانشگاه ها میرفتن، اونطور هم ک خودشون میگفتن پایه علمیشون خیلی خوب بود، ولی مدام گله میکردن از نحوه کار و مصاحبه و دانشگاه ها و اوضاع کار و... 

حتی کلا مخالف ادامه تحصیل بودن و یکیشون تاسف میخورد ک ای کاش آرایشگر شده بودمو سالن داشت و میگفت  الان سی و خورده ای سالمه عمرمو با درس خوندن تلف کردم و اگه بچه ای هم داشته باشم هیچ موقع نمیذارم بیشترز دیپلم بخونه، مدام از اوضاع کار شکایت میکردن

اکثرا  از موقعیت فعلیشون ناراضین..الان اگه خونه دار بودن میگفتن چرا ادامه تحصیل ندادیم😕

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم علاقه زیادی به ادامه تحصیلم در مقاطع ارشد و دکتری هستم الانم کارشناسی میخونم و دوسدارم ک در دانشگاه ها تدریس کنم ولی ازونروز یکم دودل شدم ک واقعا ارزششو داره؟ حتی اون خانوم ها تدریس توی دانشگاه روهم بد گفتن و حقوقشم خیلی خیلی خیلی کمه، 

من دانشجوی تخصص هم میشناسم همینو میگه آدما با هم فرق دارن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

مطمئن باش الان اینطوری میگن. هیچ وقت هیچ کس علم رو با ثروت عوض نمیکنه.بچه هاشون رو تا هرجا بتونن حمایت میکنن درس بخونن

بعدش آدمی که علم داشته باشه میتونه با علم پول به دست بیاره ولی آدم که پول داره نمی تونه با پول علم بدست بیاره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ی ادم‌تحصیل کرده هیچوقت اینو‌نمیگه

درسته که شرایط کاری خوب نیست 

ولی تحصیل درهرحال ارزشمنده

من کاملا با این جملشون مخالفم 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
من خودم علاقه زیادی به ادامه تحصیلم در مقاطع ارشد و دکتری هستم الانم کارشناسی میخونم و دوسدارم ک در ...

احتمال اینم هست تو اون شرایط انقد خسته شده باشن اون روز اینجوری گفتن.شاید نظر کلیشون این نباشه

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
مطمئن باش الان اینطوری میگن. هیچ وقت هیچ کس علم رو با ثروت عوض نمیکنه.بچه هاشون رو تا هرجا بتونن حما ...

چرا با پولم علم بدست میاد الان من پولشو دلشتم ترم۶ پزشکیو تموم کرده بودم😁درسته تقصیر خودم بوده قطعا ولی خب تاثیر داره دیگه....الان هر کدومو داشته باشی اون یکیو میتونی بدست بیاری البته منم موافق حرفشون نیستما کلی گفتم😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
چرا با پولم علم بدست میاد الان من پولشو دلشتم ترم۶ پزشکیو تموم کرده بودم😁درسته تقصیر خودم بوده قطعا ...

اگه می خواستین بخونین بدون پول هم میشد پزشکی بخونین. خیلی راحت دانشگاه دولتی می خوندین. 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اگه می خواستین بخونین بدون پول هم میشد پزشکی بخونین. خیلی راحت دانشگاه دولتی می خوندین. 

خب منم گفتم تقصیر خودم بود ولی بعضی وقتا نمیشه یه اختلاف کوچولو آدمو عقب میندازه و البته اونقدرم که به نظر میاد رااااحت نیست😊