2777
2789
عنوان

موخوره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داشت؟

بهتر شد

ولي بايد چند جلسه بري

ميخوام خودم بخرم

چون موهام بلنده نميصرفه هي برم ارايشگاه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
اصلا کوتاه نکن بزار یه خورده بلند بشه بعدا نوکشو بزن بری آرایشگاه یهو دیدی موهات پشت گوشِته...سرکه خ ...

شنیدم موهارو خشک میکنه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
شنیدم موهارو خشک میکنه

سرکه خیلی عالیه موها رو براق می کنه...زخیمم می کنه و موخوره رو هم از بین می بره...یه بار امتحان کن...چربی پوست سرم تنظیم می کنه واسه اونایی که مواشون خیلی چربه عالیه

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
بهتر شد ولي بايد چند جلسه بري ميخوام خودم بخرم چون موهام بلنده نميصرفه هي برم ارايشگاه

ارع شنیدم که حداقل 3 جلسه باید انجام داد

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

آرایشگرم گفت فقط درمانش نوک چین کردنه ماهی یکبار

بعد به من سرم آنتی فریز سینره داد بعد از حموم وقتی موهام هنوز رطوبت داشت بزنم

بعد از نوک چین هم برسمو گفت عوض کنم

سشوار نزنی و یا کم استفاده کنی 

با حوله هم بعد حموم آروم موهاتو نمشو بگیری

واسه من تاثیر داشت موخورم از بین رفت

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
اگه واقعا درمانش کنه میخرمش ینی واقعا درمان صدرصد میکنه?

اره اگ هي استفاده كنه

چون پاينه موهارو ميزنه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
سرکه خیلی عالیه موها رو براق می کنه...زخیمم می کنه و موخوره رو هم از بین می بره...یه بار امتحان کن.. ...

عع...حتما ی بار امتحان میکنم،مرسی از راهنماییت

هر وقت بیکار شدی بیفت تو موهات اونایی که موخوره شدرو یکم با قیچی کوتاه کن ماهی یک ساعت وقت بزار

اينقدر زياده لامصب

آرایشگرم گفت فقط درمانش نوک چین کردنه ماهی یکبار بعد به من سرم آنتی فریز سینره داد بعد از حموم وقتی ...

چ خوب...

اينقدر زياده لامصب

خخخخخخ  واسه منم زیاده