2777
2789
بزار تو تابه جادویی یا تابه معمولی خیلی کم روغن بریز یه کم حرارت بخوره تا پنیر پیتزاش آب بشه و یه ...

خب اون فشار اسنک پز رو که نداره😕

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت چرخ کرده و با پیاز تفت میدم.قارچ و ذرت هم بهش اضافه میکنم.میریزمش روی نون تست،روش پنیر پیتزا می ...

راستی قارچ و ذرت و گوشتش مقدارش چقد باشه مثلا قارچ  و ذرت زیاد باشه 

غذای جدید نیست ولی من دوسش دارم 

بادمجون شکم پر

پیازداغ+گوشت چرخ کرده+هرچی دلت خواست مث قارچ ریز خردشده.فلفل دلمه ای.لپه.گوجه ریزشده +رب و ادویه رو قاطی میکنی و میپزی

بعد بادمجونا رو که شکاف طولی دادی و سرخ کزدی بااین مواد پرمیکنی و میچینی کف تابه روش آب رب میدی صبر نیکنی تاجابیوفته

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

شنبه هارونوشتم،چون ازصبح تاشب میرم خونه مامانم خخ،جمعه شبشم میریم پارکی رستورانی جایی اماده میخوریم،اون چندتاک داخل هفته نیس براتنوع گذاشتم ک جایگذین کنم،اوناییم ک دوتانقطه کنارشه یعنی دووعده درست میکنم،بین هرخط هم ک گذاشتم سمت راست ناهاره چپ شامه،چندمدلم نوشتم براهروعده ک انتخاب کنیم،واینک الان طبق برنامه چلوگوشتدرست کردم،اینم ازتوضیحات کامل،حالاسلیقه غذاییم فرق داره ماچیزایی ک دوست داشتیم ومیخوریم رونوشتم😝😜

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶