من هرچی هم ب لاغر شدن فک میکنم چون دیر جواب میده زود بیخیال میشم ..فوق فوقش ۱ ماه میرم دوباره ولش میکنم..لطفا من راهم رانمایی کنید دوستان با اراده و موفق
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
من تا وقتی ک پشت سر هم برم اراده دارم اینبار دو هفته رفتم بعد چهار روز رفتن مسافرت اومدم دیگ انگیزه ...
من فقط ایروبیک میرفتم ی کم ک میرم حس میکنم حرکات یکنواخت و بی اثر شدن کلا دلزده میشم... شما چطور
به لاغری خیلی فک نکن واسه تفریح برو دوست پیدا کن برا خودت ضروریش کن
اتفاقا این اخر باری بیشتر از لاغری ب تفریح فک میکردم ولی خب اکثرا با دوستای خودشون میان عده معدود هم فقط میان کار میکنن دیگه کاری ب دوست و خوش و بش ندارن..
اتفاقا این اخر باری بیشتر از لاغری ب تفریح فک میکردم ولی خب اکثرا با دوستای خودشون میان عده معدود هم ...
با این فکر کن که باشگاه میری ، انرژی هات رو تخلیه میکنی و پوستت تمام سموم رو دفع میکنه وای حس خوبی داری. خستگی و ارامش بعدش عالیه. من تبلم و وقت ندارم متاسفانه. وگرنه عاشق دویدن هستم
عزیزم کاری به لاغری ندارم ولی حتما ورزش کن حتی شده روزی یک ربع پیاده روی،چون اگه نکنی اثرات مخربی دا ...
وای گفتی ..منکه حس میکنم اثرات تخریبیش از همین الان ک تازه ۲۵ ساله شدم رو اثر گذاشته
میفهمم ولی باید خودت برا خودت انگیزه داشته باشی سلامت روح ، روان من خودم وقتی میرم باشگاه ...
منم از بعده زایمان واقعا بد شدم ... الان بچم دوسالست اصن تو این اضافه وزن موندم .... لعنتی کم نمیشه ک هیچ انگار روز بروز بدترم میشه... گریهههه