2777
2789

چرا واقعا؟ 

شما با چه انگیزه ای میرید؟

من هرچی هم ب لاغر شدن فک میکنم چون دیر جواب میده زود  بیخیال میشم ..فوق فوقش ۱ ماه میرم دوباره ولش میکنم..لطفا من راهم رانمایی کنید دوستان با اراده و موفق 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم با پررویی تو 14 روز 1 کیلو کم کردم 

چه خوب ... رژیم هم میگیری 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
من تا وقتی ک پشت سر هم برم اراده دارم اینبار دو هفته رفتم بعد چهار روز رفتن مسافرت اومدم دیگ انگیزه ...

من فقط ایروبیک میرفتم ی کم ک میرم حس میکنم حرکات یکنواخت و بی اثر شدن کلا دلزده میشم... شما چطور

به لاغری خیلی فک نکن واسه تفریح برو دوست پیدا کن برا خودت ضروریش کن

اتفاقا این اخر باری بیشتر از لاغری ب تفریح فک میکردم ولی خب اکثرا با دوستای خودشون میان عده معدود هم فقط میان کار میکنن دیگه کاری ب دوست و خوش و بش ندارن..

کجاش خوبه خواهر جان 10 کیلو باید کم کنم البته فکر میکنم سایز کم کرده ام  

رژِیم دارم کم میخورم فست فوت و شیرینی جات و تخمه خیلی کم فقط مهمونی یا یه غذای خاص رو میخورم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

عزیزم کاری به لاغری ندارم ولی حتما ورزش کن حتی شده روزی یک ربع پیاده روی،چون اگه نکنی اثرات مخربی داره زمان پیری خصوصا با این غذاها.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
اتفاقا این اخر باری بیشتر از لاغری ب تفریح فک میکردم ولی خب اکثرا با دوستای خودشون میان عده معدود هم ...

میفهمم

ولی باید خودت برا خودت انگیزه داشته باشی

سلامت روح ، روان

من خودم وقتی میرم باشگاه 

یه عالم ادم گنده میبینم

یا خیلی قد بلند

قدم کوتاه احساس ضعف میکنم 😑

ولی قراره از این ماه شروع کنم 

چون ۷ ماه زایمان کردم هیبتی شدم بی ریخت

باید برم

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
اتفاقا این اخر باری بیشتر از لاغری ب تفریح فک میکردم ولی خب اکثرا با دوستای خودشون میان عده معدود هم ...

با این فکر کن که باشگاه میری ، انرژی هات رو تخلیه میکنی و پوستت تمام سموم رو دفع میکنه وای حس خوبی داری. خستگی و ارامش بعدش عالیه. من تبلم و وقت ندارم متاسفانه. وگرنه عاشق دویدن هستم

عزیزم کاری به لاغری ندارم ولی حتما ورزش کن حتی شده روزی یک ربع پیاده روی،چون اگه نکنی اثرات مخربی دا ...

وای گفتی ..منکه حس میکنم اثرات تخریبیش از همین الان ک تازه ۲۵ ساله شدم رو اثر گذاشته 

میفهمم ولی باید خودت برا خودت انگیزه داشته باشی سلامت روح ، روان من خودم وقتی میرم باشگاه  ...

منم از بعده زایمان واقعا بد شدم ... الان بچم دوسالست اصن تو این اضافه وزن موندم .... لعنتی کم نمیشه ک هیچ انگار روز بروز بدترم میشه... گریهههه