2777
2789
عنوان

مامان خانوما دقیق ترین تعیین جنسیت قبل سونو که انجام دادیدن چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35010 بازدید | 70 پست
استارتر جان من واست نوشته هاي خودمو و تستهامو گذاشتم عزيزم ايشالله همون جنسيتي كه دلت بخواد باشه

مرسی عزیزززم😍😍😁

فقط اون تست نمک زیاد واضح نبود نفهمیدم چ شکلی باید باشه

دخترم😍 نعمت خونم برکت خونم خوش اومدی ب زندگی من و بابایی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه تشخیص جنسیت جنین که خانوادگی وفامیلی برای ماجواب داد ومادربزرگم این جوری جنسیت بچه هاش رامیفهمیده اینه که

وقتی ازحمام میاید هاله دورسینتون را یه نگاه بندازین اگه خشک وپوسته پوسته هست 100درصد دختردارید ولی اگه چربه حتما پسردارید این برای ما فوق العاده جواب داد

شکم سرد دختره ناف بیرون پسره اینام نسبتا درسته ولی چرب شدن هاله دورسینه عالیه

من آزمایش PGS  رو انجام دادم که جنین کمتر از هشت هفته‌ی حاصل از والدینی با تعداد کروموزوم طبیعی مورد آزمایش قرار می‌گیره تا متخصص زنان مطمئن بشه که جنین مبتلا به اختلال‌های کروموزومی مانند سندرم داون نیست. PGD و PGS در تعیین جنسیت جنین دقت 100 درصدی داره . من برای تعیین جنسیت و زایمان پیش دکتر سمامی رفتم و خیل راضیمhttp://drsamami.ir/انتخاب-تعیین-جنسیت-فرزند-پیش-از-باردار/

سلام اصلا روی حدسیات وحالات وتستا حساب باز نکنید روی هر نفر فرق میکنه حتی ترشی وشیرینی هم ربطی نداره فقط وفقط سونو من روی پسرم همه ی تستا رو امتحان کردم هر بار یه نتیجه میداد یکی رو دختر.خوشگل میشه.یکی رو پسر