2777
2789
دقیقا یک ساعت و ۳۶ دقیقست تشنمه میخوام برم اب بخورم😐😐😐

شیرخشک بچه منم‌دوتومن گرون شده نمیدونم‌مگه‌تولید ایران نیستن اینا😐امضاتو‌دیدم‌دردم تازه شد😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

[QUOTE=64463969]دقیقا یک ساعت و ۳۶ دقیقست تشنمه میخوام برم اب بخورم😐😐😐[/QUOTE]

بلند شو برو آب بخور لطفا كليه ت به خدمتت نرسه خدايي نكرده

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی منم ماه اخر اینجوری بودم 

من سه ماهمه همش اینجوریم خیلی بده حالت تهدع هم دارم

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

من مسواک زدم‌اب خوردم اومدم رخت خواب کرم نخوابی نمیزاره بخوابم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
شیرخشک بچه منم‌دوتومن گرون شده نمیدونم‌مگه‌تولید ایران نیستن اینا😐امضاتو‌دیدم‌دردم تازه شد😂

والا همه چیز گرون شده خیلی هاشونم اصلا به دلار مربوط نمیشه😕😕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ت بدنيا اومدهم همين بساطه

😟😟😟

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

چه میدونم ...

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله
والا همه چیز گرون شده خیلی هاشونم اصلا به دلار مربوط نمیشه😕😕

ی چیز شنیدن دیگه نمیدونن چیکار کنن بدبخت شدیم رفت😐