2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقااین فتوشاپه اصلا خطای دیده😂😂😂

معجزه طبیعته😂😂

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دوستانی که شوهرشون از این احسن الخالقین خوشگلتره لطفا مدرک محکمه پسند برای ادعاشون بیارن  مرسی ...

😂😂😂😂😂بسیار متین بود آفرین

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
دوستانی که شوهرشون از این احسن الخالقین خوشگلتره لطفا مدرک محکمه پسند برای ادعاشون بیارن  مرسی ...

توهمه عشقم جدی نگیر😄😄

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
چون شوهرته نظرت اینه ها😐 عکس بزار بقیه ام نظر بدن اگ مطمئنی😄

نه دیگه ممکنه خورده بشه از شدت خوشگلی زیاد 😆😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

جدی بذاریم؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چون شوهرته نظرت اینه ها😐 عکس بزار بقیه ام نظر بدن اگ مطمئنی😄

خب اینم خوبه ولی اونم خوبه .....من ک دیگه بعد اون هیچیکی ب چشم نمیاد تازه همه میگن  خیلی کاریزما داره اما من مهمولی ام 😬

تو شروع تمام شعر های عاشقانه ی منی👫 
توهمه عشقم جدی نگیر😄😄

یه لحظه یاد اون تاپیکه افتادم خانومه میگفت به شوهرم شماره میدن انقد خوشگله

لحظه ای که عکسو گذاشت 

عاه

اشک تو چشام حلقه زد 😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.