2777
2789
عنوان

کیا جنین فریز انتقال دادن؟

7507 بازدید | 35 پست

سلام روز پنجم انتقال جنین فریز هستم. ۲۸ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم.

خیلی استرس دارم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره که میتونه کمک کننده باشه ممنون میشم بگه.

من جنینم حدود 9 ماه فریز بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم الان بارداری درسته؟ میشه برام بگی از کارهایی که کردی بعد از انتقال؟ من هیچ تجربه ای ندار ...

بله خدارو شکر. کار خاصی نمیخوا  کنی فقط استراحت کن . دکترا میگن نمیخواد ولی شما خیلی مراقب باش. آب زیاد بخور چون خونرسانی بهتر میشه. مراقب باش یبوست نگیری. میوه های فصل رو زیاد بخور. روزای اول غذات آبگوشتی و رقیق باشه بهتره. چند روز اول هم حلوای نشاسته با زرده تخم بخور یا نشاسته خام حل کن تو آب سرد بخور ولی زیاده روی نکن چون عامل یبوسته. استرس نداشتع باش. توکل کن بر خدا تو تاپیک قبلیم هم دعاهایی که خوندم هست دوست داشتی انجام بده. قرآن هم زیاد بخون. صبح روز انتقال هم برا نماز بیدار شو نماز امام زمان بخون و توکل کن به خدا و برو. ایشالا که مثبته. مراقب باش اصلا گرمی نخوری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بله خدارو شکر. کار خاصی نمیخوا  کنی فقط استراحت کن . دکترا میگن نمیخواد ولی شما خیلی مراقب باش. ...

ممنون عزیزم چقدر خوب وبا حوصله توضیح میدی😘

میشه بگی شما زمان لانه گزینی علایمی داشتی یا نه؟

ممنون عزیزم چقدر خوب وبا حوصله توضیح میدی😘 میشه بگی شما زمان لانه گزینی علایمی داشتی یا نه؟

من روز 10 یه لکه کمرنگ داشتم قهوه ای کمرنگ بود روز 11 هم یه کم تنباکویی رنگ.یع کم هم دل و کمر درد. فکر کردم دارم پریود میشم ولی قطع شد. اینم بگم همه لک ندارن پس اگه ندیدی زانوی غم بغل نگیری

من روز 10 یه لکه کمرنگ داشتم قهوه ای کمرنگ بود روز 11 هم یه کم تنباکویی رنگ.یع کم هم دل و کمر درد. ف ...

الان چند ماهته عزیزم؟

چه تعداد جنین کاشتی؟ و اینکه همشون لانه گزینی کردن یا خیر؟

الان چند ماهته عزیزم؟ چه تعداد جنین کاشتی؟ و اینکه همشون لانه گزینی کردن یا خیر؟

الان تو هفته 10 هستم دوتا گذاشتن یکیش گرفت

الان تو هفته 10 هستم دوتا گذاشتن یکیش گرفت

ان شاالله بسلامتی،استارتر ان شاالله هم شما نتیجه مثبت بگیرید،منم اگه خدا بخاد ۵ الی ۶ ماه دیگه میرم واسه ای وی اف...

شماها کجا انجام دادین وقیمتش چند شد؟

ان شاالله بسلامتی،استارتر ان شاالله هم شما نتیجه مثبت بگیرید،منم اگه خدا بخاد ۵ الی ۶ ماه دیگه میرم ...

ممنون گلم. شیراز. حدود 10 البته من میکرو انجام دادم. ایشالا تا 6 ماه دیگه خودت باردار بشی