2777
2789
عنوان

بنظرتون فال و پیشگویی حقیقته؟؟؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 64761 بازدید | 333 پست
میدونستین خیلی از آدما در این دوره همچین قدرتی دارن؟؟اصلا پیشگویی از آینده  برای بدن انسان که ...

آینده ربطی به بدن انسان نداره .

فعلی که هنوز اتفاق نیوفتاده رو از طریق بدن انسان نمیشه فهمید . 

من "  مَرد  " هستم 
شما با چه مدرکی میگین جنبه سرگرمی داره؟؟؟؟ بله خب اگه پیش فالگیر دروغی یا دعانویس الکی بریم خب معلو ...

خواهرم من در این موضوع تحقیق داشتم 

حرف خیلی از کارشناس های مرتبط با این حوضه رو شنیدم ( علوم غریبه و ادیان ) 

چیزی به اسم فال حقیقت نداره ! چون شانسیه ! معمولا فال یه جوری نوشته شده که با حال همه جوره . 

بحث پیش گویی هم الان مطلقا امکان پذیر نیست

خبر گرفتن از آینده از طریق اجنه صورت میگیره ( غیر از کسانی که انسان های عارفی هستن ) 

تا قبل از تولد حضرت عیسی و پیامبر خودمون میشد 

ولی الان دیگه از آینده نمیتونن خبر بدن 

من "  مَرد  " هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آینده ربطی به بدن انسان نداره . فعلی که هنوز اتفاق نیوفتاده رو از طریق بدن انسان نمیشه فهمید .  ...

منظورم مغز انسان بود 😅😅 درضمن تو خیلی از علوم غریبه وقتی بخوای آینده رو ببینی باید از نظر بدنی آماده باشی و این که آینده اتفاق افتاده ولی چون ما بهش نرسیدیم فکر میکنیم اتفاق نیوفتاده در علوم چاکراها وقتی دوتا چاکرای اخرت فعال باشه میتونی کمی از آینده رو ببینی و ضمیر ناخوداگاه انسان یکی از پیشرفته ترین قسمت مغزی ماست که خیلی کارها میتونیم باهاش بکنیم و خداوند هم از روح خودش در بدن ما دمیده و مارو اشرف همه مخلوقات کرده...پس انسان با این همه استعداد های که داره و قدرت درونی که داره قطعا میتونه آینده رو پیش بینی کنه..

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
خواهرم من در این موضوع تحقیق داشتم  حرف خیلی از کارشناس های مرتبط با این حوضه رو شنیدم ( علوم ...

برادر من منم از بچگی درباره این چیزا تحقیق کردم

خب منم نمیگم که کار هر انسانیه...

منظورم مغز انسان بود 😅😅 درضمن تو خیلی از علوم غریبه وقتی بخوای آینده رو ببینی باید از نظر بدنی آما ...

تا حالا از هیچ بشری چه متخصص این موضوع و چه مردم عادی همچین چیزی نشنیدم . 

یه سری از حرفاتون هم جای نقد داره ک الان حسش نیست

من "  مَرد  " هستم 
بزرگوار دقت کنید ایشون فرمودن فال که من فال قهوه و اینا  مد نظرم هست. شما ربطش دادی به دعانو ...

الان مسائل مربوط به جن گیری با عناوین دیگه ای به خورد مردم داده میشه ، مثله انرژی درمانی ، حتی تندخوانی قرآن ، عرفان های نوظهور ، سرکتاب ، فال و ...

من "  مَرد  " هستم 
تا حالا از هیچ بشری چه متخصص این موضوع و چه مردم عادی همچین چیزی نشنیدم .  یه سری از حرفاتون ه ...

خب شما نشنیدین...ولی من تک تک حرف های که زدم رو از تحقیق های که کردم گفتم و به تک تک شون هم ایمان دارم... البته خب هر کسی به خودش مربوطه که به چی باور داره یا نداره ...

سرنوشت ی سری شرایطو محیا میکنه

ولی خب بسته بطرفم هست چطور برخوردکنه

دونستن اینکه در حال حاضر چ شرایطی برات مهیاست ی علم ه مربوط به ستاره ها

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی
منظورتونو نفهمیدم کدوم تحقیقام؟؟؟

تو پیام قبلیتون نوشتید که این حرفاتون حاصل تحقیقاتون بوده . 

این پیام شما بود : 

خب شما نشنیدین...ولی من تک تک حرف های که زدم رو از تحقیق های که کردم گفتم و به تک تک شون هم ایمان دارم... البته خب هر کسی به خودش مربوطه که به چی باور داره یا نداره ...

من "  مَرد  " هستم 
تو پیام قبلیتون نوشتید که این حرفاتون حاصل تحقیقاتون بوده .  این پیام شما بود :  خب شما ...

اهان😅😅ببخشید

داشتم میگفتم بله من برای تک تک شون از ادمای اطرافم که داخل این علوم ها فعالیت میکنن پرسیدم..مثلا من یک دوستی دارم که از بچگی باهاش دوست بودم البته دوست خانوادگیم هم حساب میشه ایشون مادر مادربزرگشون قبل ازدواج چشم آجناش خیلی فعال بوده و میتونسته آینده رو پیش بینی کنه البته به طور خیلی سخت مثلا هر وقت میخواسته آینده رو پیش بینی که اتفاقاتی واسه بدنش میوفتاده و.... ولی بعد که ازدواج کردن چشم اجناشون رو با دعا کمی نیمه فعال کردن چون وجود چشم اجنا اذیتشون میکرده

کلا منظورم اینه که تحقیقامو از منابع واقعی یعنی به غیر اینترنت گرفتم......