2777
2789
اشكال نداره بايد صبر كني ديگه چاره اي نيست فقط يه كم رواني ميشي وگرنه چيز ديگه اي نميشه. چندسالته؟

۲۶ سال ...میترسم با همین استرسا کارو خراب کنم ولی دست خودم نیست الانم چنان تو ستون فقراتم تیر میکشه میخوام گریه کنم

خدایا مواظب نی نیم باش خدایا ممنونم ازت   
درد هم خيلي داشتي يا چون خود به خودي بوده زياد درد نداره؟

درد زیاد داشتم از شب قبلش میگرفت ول میکرد بعد صبح فهمیدم داره میاد. یهو میگرفت بدجوووور بعد ول میکرد رفتم شربت زعفران خیلی غلیظ درست کردم سر کشیدم. بعد چند دقیقه شدید تر شد و دیگه ای میگرفت چند تا تکه میافتاد بعد دوباره از اول....

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶ سال ...میترسم با همین استرسا کارو خراب کنم ولی دست خودم نیست الانم چنان تو ستون فقراتم تیر میکشه ...

بيا گريه كنيم😔 من ديگه گريه مم نمياد اسكان تموم شده. من بيشتر ترس از آينده دارم وگرنه اين بيفته هم يه جورايي لطف خداس در حق من.بيشتر به دنيا اومدنش منو مضطرب كرده

درد زیاد داشتم از شب قبلش میگرفت ول میکرد بعد صبح فهمیدم داره میاد. یهو میگرفت بدجوووور بعد ول میکرد ...

اوففففف منم تجربه دارم درداش ديوونه ميكنه ولي فكر ميكردم خود به خودي درد نداره

بيا گريه كنيم😔 من ديگه گريه مم نمياد اسكان تموم شده. من بيشتر ترس از آينده دارم وگرنه اين بيفته هم ...

کاش منم بچه داشتم و اینقدر دلهره نداشتم 

خدایا مواظب نی نیم باش خدایا ممنونم ازت   
سقط

چرا بابا فكر ميكردم دارم طبيعي زايمان ميكنم خيلي بد بود و طولاني... اصلا نميتونستم بخوابم تا صب بيدار بودم مني كه تحملم زياده هي مشت ميكوبيدم تو ديوار كله مو ميكوبيدم تو زمين همه ش مچاله بودم راه نميتونستم برم حالت تهوع هم داشتم از سرما هم داشتم ميمردم