2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ححخحخحخححیوگا چی 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
اخه میگن بدن شل میشه. درسته؟

شل شدن بدن ربطی به ورزش زومبا نداره،وقتی فردی زیادی چاق باشه معلومه وقتی چربی از دست میده پوستش حالت شل بودن پیدا میکنه،الان تو گوگل سرچ کنی میبینی خانمهایی که زومبا کار میکنن هیکل های ورزشکاری قشنگ و سفتی دارن،شما میتونی اول زومبا کار کنی بعد که به وزن دلخواه رسیدی بری فیتنس یا بدنسازی کار کنی اونوقت بجای چربی از دست داده پروتیین جایگزین میشه و هیکلتون فرم میگیره و سفت میشه

شل شدن بدن ربطی به ورزش زومبا نداره،وقتی فردی زیادی چاق باشه معلومه وقتی چربی از دست میده پوستش حالت ...

چون من نهایت ۵_۶کیلو اضافه هستم . و البته بیشتر نظرم به کوچیک کردن پایین تنه هست که خیلی سخت کوچیک میشه