2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ ابرو....

4584 بازدید | 17 پست

سلام ۵روزه ابرهامو میکروبیلیدینگ کردم یکی از ابروهام زخماش داره میریزه اما جای خطهاش نمونده داره پاک میشه روزی چند مرتبه هم با پماد چرب میکنم 😕 

از قبل هم هاشور داشت ابروهام اونم پاک کردکلا هزینه ش شد ۱میلیون و صد زیادی ازم نگرفته؟ 😐

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."

نمیدونم رنج قیمتا چقدره

حالا انجام شده دیگه بهش فکر نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رفتی

هر منطقه قیمتا فرق داره

منطقه ما هم قیمتا بالاست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اينجا ٦٠٠هزينش

كرمانشاه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
چقدر زیاد گرفته

گفت ۵۰۰ فقط واسه پاک کردن هاشور قبلیم گزفته چون بالای ابرو زده بود اما نگا میکنم روی همون هاشور میکروزده انگاری پاک نشده

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."