2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم کوکوسیب زمینی میخواد خخخ،ظهری عکسشو دیدم ولی سیب زمینی کافی نداشتم دریت کنم ته چین خوردیم حالا اگ شب بشه درستش میکنم

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
بگو عزیزم

اول سینه مرغو نازک و کوچک برش زدم روش یه کوچلو  روغن ابلیمو و نمک و فلفل زدم گزاشتم تو فر تا گریل شه بعد دوتا پیازو خلالی خورد کردم و گزاشتم با یکم روغن طلایی شه قارچ و ورق ورق کردم با فلفل دلمه ای و یه دونه گوجه خورد شده همه رو ریختم تو پیازا با نمک و زردچوبه بعد سره ماهیتابمو گذاشتم زیرشو کم کردم تا همه موادم تفت بخوره قشنگ بعد رب ساعت هم مرغم گریل شده بود هم سبزیجاتم مرغامو ریختم تو سبزیجاتم جدام کاهو و کلم و خورد کردم نخود سبزم با سس بهشون اضافه کردم جدا گوجه و خیارشورم خورد کردم بعد همه رو تو نون ساندویچی گذاشتم عالیو خوشمزه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
اول سینه مرغو نازک و کوچک برش زدم روش یه کوچلو  روغن ابلیمو و نمک و فلفل زدم گزاشتم تو فر تا گر ...

اگه بخوایی با چرخ کرده یا مرغ و گوشت چرخ کرده میکسم میتوتی درس کنی

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم