2777
2789

من قرص تینووید و از خود المان هم خریدم یه ماه خوردم هیچ اثری نداشته فوقش یه کیلو کم کردم نمیدونم چرااا تاثیر نداشته و اینم بگم که من ساعت ۱۲ ظهز میخوردم میگن باید صبح زود بخوری نمیدونم واقعا ربطی به تاثیرش داره یا نه کسی تجربشو داره؟؟

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

والا میگن این قرص اشتهارو صفر میکنه به زور باید غذا بخوری 

تو اشناهای ما خوردن و خیلیم خوب بوده 

چند خریدی ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم تو دوروز یک کیلو لاغر شدم و بعدش دیگه هیچی 

فریبی بیش نیست اینا عزیزم

عوض پول دادن به قرص و دارو و این چیزا پولاتونو  بدین گوشت و مرغ و ماهی و میوه بخرید و رژیم پروتئین بگیرید برنج و نون رو کم کنید تا زمانیکه کاملا لاغر شید

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

قرصهای لاغری که   fda آمریکا تایید کرده باشه به ۱۰ تا هم نمی رسه .

بعد چطور این قرص ها رو می خرین و با اعتماد می خورین؟

یه وقت کبدتون رو از کار بندازه چه کار می کنین؟

تازه اونایی هم که تایید شده هستن عوارض دارن ، اما چون عوارضشون شناخته شده هست می شه رفعشون کرد

والا میگن این قرص اشتهارو صفر میکنه به زور باید غذا بخوری  تو اشناهای ما خوردن و خیلیم خوب بود ...

من واسم از المان ماه پیش  هر ورق ۹۰ دراومد

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃