2777
2789

فر اجاق گازم شعله بالاییش روشن میشه و بعد چند ثانیه خاموش میشه قبلا خوب بود تازگی اینجوری شده. فکر میکردم اگه فر داغ باشه اینطوری میشه ولی اگه فر سردم باشه و روشنش کنم باز همونطوریه. کسی تجربه ای داره؟

يه دما سنج ىاخل فره كه اسمش دقيقا يادم نيست
ترموكوبل يا ترموستات يه همچين چیزي
اون به شکل یه میله نارک کنار شعله بالایی هست  

کارش کنترل دمال فره
وقتی میله هه خیلی خم بشه به سمت شعله زود داغ میشه و فر اوتوماتیک خاموش میشه
اگه تونستی پیداش کنی خمش کن به سمت دور تر از شغله
اگرم نه یکی رو بیار برات درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت گریله باید بادست نگهش داری مثل بقیه شعله هادائمی روشن نیست

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ترموکوبل دار هستش باید نگهش داری نیم دقیقه تا شعله ثابت بشه بعد پیچشو.ول کن

عزیزم دو سال دارم با فرم کار میکنم اوکی بوده چند وقته اینجوری شده بعد از ده ثانیه که روشن میمونه خودش خاموش میشه

عزیزم دو سال دارم با فرم کار میکنم اوکی بوده چند وقته اینجوری شده بعد از ده ثانیه که روشن میمونه خود ...

مرتب روشنش کن گرم بشه تا ی حدی بعد ثابت می مونه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
لعنت به اسنوا مال منم همین مارکه خاک بر سرشون با این گاز درست کردنشون 

برای من مال جهیزیه بود ی بار روشن کردم سالم بود دفعه بعد خراب الان بعد 4سال تعمیرش کردم

خداجونم کمکم کن نی نی مو سالم بغل کنم