2777
2789
عنوان

بچه ام ۸ماهشه چرا هنوز حتی سینه خیزم نمیکنه آخه.

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم همش انگ خنگی میزنه به پسرم بااینکه از لحاظای دیگه خیلیم باهوشه مثلاً از۷ماهگی میگه ماما ...

بچه ها باهم فرق دارن من دخترم ۴ ماهگی دندان در آورد ولی پسرم ۱۱ ماهگی

دخترم تو شش ماهگی من یه داستان براش می خوندم صدای مرغه قد قد می کرد دو روز بعد واکسن شش ماهگی دخترم همش می گفت قدقد هرجا می رفتیم کلی تلاش کردم ازیادش بردم

من پسرم ٧ ماهشه چهار دست و پا ميكنه ولى بجاش نميشينه هنوز. هر بچه اى يجوره ديگه...

پسر منم ک ۵ماهگی نشست تقصیر مادرشوهرمه هی عجله داشت.مامان خودم ک می‌گفت نذار بشینه واسه کمرش خوب نیست مخصوصا تو بزرگیش.مادرشوهر ک خیر آدمو نمی‌خواد فقط عجله داره اینجوری میخواد ب من ک عروسشم ی أنگ بچسبونه ک بچه ات چرا اینجوریه

بچه ها باهم فرق دارن من دخترم ۴ ماهگی دندان در آورد ولی پسرم ۱۱ ماهگی دخترم تو شش ماهگی من یه داستا ...

شنیدم دخترا تو همه چیز زود تر راه می افتند نسبت ب پسرا

بخاطر همین زودتر ب بلوغ و تکلیف میرسن

بچه ها باهم فرق دارن من دخترم ۴ ماهگی دندان در آورد ولی پسرم ۱۱ ماهگی دخترم تو شش ماهگی من یه داستا ...

😂😂😂😂وای ای جانم...قد قد😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
حالا راهی نیست کاری کنم ۴دستو پاشه زودتر

دست و پاهاش رو با روغن زیتون یا کنجد هر شب ماساژ بده تا جون بگیره و خودت حلوش سینه خیز برو تا یاد بگیره یا دمر بزارش یه اسباب بازی رنگی شاد بزار جلوش که دستش نرسه تلاش می کنه سینه خیز بره و اونو برداره