2777
2789
عنوان

اولین تاپیک من

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 مانتو و مقنعه چونه دار :)))) 

تف به اين شانس 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😣😣😣😣🙏🙏🙏البته ببخشيدا فانتزيم رو خراب كردي😅😅😅😅 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
تا تو باشی نصفه شبی دنبال امیال ت نری😂😁 

ممنون فرشته نجاتم جات وسط بهشته من رو از بيراهه به راه راست هدايت كردي چاكرت بشم من 😌😌😌😏😏😏

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ممنون فرشته نجاتم جات وسط بهشته من رو از بيراهه به راه راست هدايت كردي چاكرت بشم من 😌😌😌😏😏😏

قربون شما... کاریه که از دستم برمیومد دیگه. 

(ناراحت که نشدی؟ شوخی کردم...) 😚

قربون شما... کاریه که از دستم برمیومد دیگه.  (ناراحت که نشدی؟ شوخی کردم...) 😚

☺️☺️☺️😘😘😘😘ناراحت چيه من جنبم بالاست تا وقتي بهم توهين نشه وگرنه شوخي كه تازه حال آدم رو جا مياره دوست خوبم 

ببخشید عزیزم متوجه نظرت نشدم،من هنوز زیاد با فضا سایت آشنا نیستم.  نه فعلا سوالی پیش نیومده بر ...

گفتی از من سوالی ندارین

گفتم نه تو از ما سوالی نداری.

همین. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
☺️☺️☺️😘😘😘😘ناراحت چيه من جنبم بالاست تا وقتي بهم توهين نشه وگرنه شوخي كه تازه حال آدم رو جا مياره ...

چقدر خوب😘. یه لحظه نگران شدم نکنه بهت برخورده باشه... من فوبیا ناراحت کردن بقیه رو دارم 😂😭😑

چقدر خوب😘. یه لحظه نگران شدم نکنه بهت برخورده باشه... من فوبیا ناراحت کردن بقیه رو دارم 😂😭😑

نه بابا نهايت بهت فوش ميدن و ميرن😂😂😅 اصلان نگران نباش وقتي داري خوب و منطقي صحبت ميكني چرا بايد بترسي  طرف مقابل ناراحت نشه 😘😘😘