2777
2789

من مادر شوهرم خیلی خیلی خانوم و مهربونه 

خواهر شوهرم بد نیست اهل دخالت و اینا نیست اما یه اخلاق هایی داره که من چون روحیه م حساسه نمیتونم باهاش صمیمی بشم بخاطر این رفتارهاش 

مثلا من هیچ وقت کسی رو ضایع نمیکنم و تیکه نمیندازم نه اینکه نتونم دوست ندارم 

اما تیکه هایی که بهم انداخته و حسادت های ریزی که بهم داشته اذیتم میکنه 

بی احترامی نمیکنم اما نمیتونم صمیمی باشم 

حس میکنم مادر شوهرم از این رفتارم ناراحت میشه و دلم نمی خواد ازم ناراحت بشه چون خییییییلی بهم لطف داشته همیشه 

از طرفی هم خودم دلم نمی خواد کینه داشته باشم از کسی 

البته یه موضوعی هم که ناراحتم میکنه اینه که میدونم که دو تایی غیبتم رو میکنن البته از مادر شوهرم بعیده که بدیم رو از سر حسادت و...  بگه اما میدونم که ازم انتقاد میکنه پیش دخترش چون خیلی پیش اومده که از دخترش پیش من انتقاد کرده 😀

خلاصه من با مادر شوهرم هیچ مشکلی ندارم اگر هم انتقاد میکنه ده برابرش محبت میکنه اما نمیدونم چطور با خواهر شوهرم رابطه م رو خوب کنم

دوست داشتم انقدر ظرفیت داشتم و بهش محبت میکردم که هیچ کینه ای نمیموند اما سخته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کن خواهرین دلتو صاف کن باهاش .از دست هم اگه ناراحت میشین رو در رو بگین تا روبطتتون حفظ بشه .من باخواهرشوهرام اینجوریم خیلیم باهم خوبیم

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

دقیقا مثل من 

مادرشوهرم خیلی خوبه

با خواهرشوهرامم خیلی صمیمی بودم ولی انقد اهل تیکه و... بودن رابطمو کمرنگتر کردم.منم مثل تو مطمئنم وقتایی که نیستم پشت سرم میگن 🤦‍♀️

میسازم باهاشون دیگه

وقتایی که خواهرشوهرام نیستن خیلی تحویل میگیرم مادرشوهرمو وقتایی که هستن یککککم فاصلمو حفظ میکنم با همشون

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

منم دقيقا شرايط تو رو دارم

بهترين كار اينه كه وقتي بهت تيكه ميندازه با بزرگواري ازش رد شي طوري كه اصلا نشنيدي و هيچوقت جواب ندي

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم

خواهر شوهر خواهر شوهره . هر چی با شوهرت صمیمی تر بوده باشه الان ازت متنفر تره.شما احترام بزار ، به موقع نه کم و نه زیاد محبت کن مثل تولدش که براش کادو بخرب و تبریک بگی ولی صمیمی نشو کار اضافه هم نکن براش که بعدا میسوزی مثل من. 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

سلام.سعی کن دلتو صاف کنی باش منم خانواده شوهرم خوبن و خیلی خوشم ازت اومد که انتقاد پذیر هستی.من خودم روشم اینجوریه که واقعا دوستشون دارم و با لبخند تو چهره شون نگاه میکنم و یشون احترام میزارم و از ته دل سعی میکنم باشون دوست باشم

پسرم گل پسرم ای همه احساسم ...ای تمام عشقم....می تپد قلب من با تبسمهایت...

من 6تاخواهرشوهردارم همشون خیلی دوسم دارن اخرین خواهرشوهرم وای خیلی ازخودش وخانواده ی شوهرش تعریف میکنه میخواد بگه من بهترینم به خاطر همین اصلا ازش خوشم نمیاد باهاش نمیتونم کنار بیام ولی تو رو بهش نشون نمیدم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
عزیزم منم شرتیط تقریبا شبیه شماست  و بعد از ۴ سال زندگی مشترک و امتحان کردن راه های مختلف به ا ...

دقیقا من هم نظر شمارو دارم و همین کارم میکنم دوری دوستی زمانیم که دیدیش احترام خودتو نگه دار و لی در عین حال سرت به کارای خودت بیشتر گرم باشه و به کارایی که باعث حساسیتت میشه اصلا توجه نکن