2777
2789

سلام دوستان ان تی من 2.4 بود. جواب آزمایشات و انومالی هم خوب بود خداروشکر دکترم گفت طبیعیه و اقدام دیگه ای لازم نیست. ولی بازم نگرانم کسی بوده اینجا ان تیش بالا بوده و مشکلی نداشته وقتی بچه ش بدنیا اومده ممنون میشم جواب بدید

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ان تي ٢/٢ بود و جواب ازمايشاتم لب مرز بود و دكتر دوباره بهم ازمايش داد خيلي استرس دارم و جوابم ه ...

ایشالله چیزی نیست عزیزم نگران نباش 

اصلا اين ازمايشا همش استرسه

كاش ميشد اين ازمايشارو نديم

بخدا من از استرسش بيشتر خسته شدم

هفته ي ١٢ هم كه بودم خونريزي كردم بخاطر هماتوم كه خداروشكر به خير رفع شد و فقط جفتم اومد پايين

هنوز نصف حاملگيم رد نشده اين همه استرس بهم وارد شد پير شدم ديگه واقعا

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
اصلا اين ازمايشا همش استرسه كاش ميشد اين ازمايشارو نديم بخدا من از استرسش بيشتر خسته شدم هفته ي ١ ...

درکت میکنم منم واقعا 10 سال پیر شدم

منم ان تی ۲/۲۹بود ولی ازمایش خونم خوب بود 

ازمایش خون سه ماهه دومم دیروز خوب بود 

سونو انومالی مونده 

دکتر منم گفت همه جی خوبه 

روزای اول ک مردم از استرس 

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
منم ان تی ۲/۲۹بود ولی ازمایش خونم خوب بود  ازمایش خون سه ماهه دومم دیروز خوب بود  سونو ا ...

هفته چند ان تی دادی؟ 

منم ان تی ۲/۲۹بود ولی ازمایش خونم خوب بود  ازمایش خون سه ماهه دومم دیروز خوب بود  سونو ا ...

خداروشكر عزيزم

دعا كن واسم منم جواب مرحله ي دوم ازمايشمو اخر هفته مي گيرم هيچي نباشه

استرس دارم خيلي

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨