چن روزه دارن جهزیه خواهرشوهرمو میچینن بعد مادر شوهرم از الکیم حتی نگفته توهم بیا خاهرشوهرامو اینا هرشب اونجان خوبه یه عروسم داره.اونم نباس بنظرتون منو بگه .من به شوهرم گفتم کار مامانت زشت بوده رفته ب مامانش گفته مامانشم گفته بهش ک اره خیلی کار بدی کردم حواسم نبوده.منم ب شوهرم گفتم اگه خب فراموش کرده میتونسته بگه از امروز بگو بیاد هنوز ک پنج روز دیگ به عروسیشه .همه خانوادشون خونه خواهرشوهرمن حتی دامادا حالا حتی الکی به من نگفته .شوهرمم میگه چیزی ک عوض داره گله نداره ماهم چن ماه دیگ عروسیمونه بهش نگو.بخدا از اول عروسیم هزار دفه مهمون دعوت کرده شوهرم تنها بوده به من نگفته بیا یا چن بارم مامان بابام نبودن خونه واسه چن روز از الکی نگفته دختره جوونه خونه تنهاش ناهار میزارم بگو بیاد.اینوهم ب شوهرم گفتم گف بهتر حوصله داری رفتیم خونه خودمون اصن نگو بهشون ولی خب منم ناراحت میشم.بنظرتون تو عروسی دخترش رفتارم چجور باشه؟یا واسه چیندن جهیزیه خودم بهش بگم یانه چیکار کنم؟؟؟؟
برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه چیدن جهیزیه ی خودت اصلا بهش نگو و مثل خودش رفتار کن.تو عروسی و سایر مراسم خواهر شوهرت مثل ی غریبه برو ی گوشه بشین و اصلا بلند نشو.ضمنا بهترین تیپ و آرایش رو هم داشته باش
خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر