2777
2789

چن روزه دارن جهزیه خواهرشوهرمو میچینن بعد مادر شوهرم از الکیم حتی نگفته توهم بیا خاهرشوهرامو اینا هرشب اونجان خوبه یه عروسم داره.اونم نباس بنظرتون منو بگه .من به شوهرم گفتم کار مامانت زشت بوده رفته ب مامانش گفته مامانشم گفته بهش ک اره خیلی کار بدی کردم حواسم نبوده.منم ب شوهرم گفتم اگه خب فراموش کرده میتونسته بگه از امروز بگو بیاد هنوز ک پنج روز دیگ به عروسیشه .همه خانوادشون خونه خواهرشوهرمن حتی دامادا حالا حتی الکی به من نگفته .شوهرمم میگه چیزی ک عوض داره گله نداره ماهم چن ماه دیگ عروسیمونه بهش نگو.بخدا از اول عروسیم هزار دفه مهمون دعوت کرده شوهرم تنها بوده به من نگفته بیا یا چن بارم مامان بابام نبودن خونه واسه چن روز از الکی نگفته دختره جوونه خونه تنهاش ناهار میزارم بگو بیاد.اینوهم ب شوهرم گفتم گف بهتر حوصله داری رفتیم خونه خودمون اصن نگو بهشون  ولی خب منم ناراحت میشم.بنظرتون تو عروسی دخترش رفتارم چجور باشه؟یا واسه چیندن جهیزیه خودم بهش بگم یانه چیکار کنم؟؟؟؟

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا حوصله دردسر داری؟ بهتر ک نگفت بهتر ک رفت و امدت قطع شه والا

خب عزیزم بهتر ک منو نگفته اخه من تنها عروسشم این رفتارش درست نیس .بعد ازم توقه بگو بخندو رفتو امدو خوش رویی داره

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
خب عزیزم بهتر ک منو نگفته اخه من تنها عروسشم این رفتارش درست نیس .بعد ازم توقه بگو بخندو رفتو امدو خ ...

مادرشوهر منم همینطوری بود الان یه جام بگه بیا نمیرم 😑

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
مگه قراره مادرشوهرت و خواهر شوهرت برا چیدن جهیزیت بیان 😐

اره بیشورا میان کمک اینجا رسمه عزیزم

خب عزیزم بهتر ک منو نگفته اخه من تنها عروسشم این رفتارش درست نیس .بعد ازم توقه بگو بخندو رفتو امدو خ ...

حب تو هم بگو بخند و رفت امد و خوشرویی نداشته باش

سنگین برو بیا ک گربه شاخت نزنه😈😈😈

اصلا هم صمیمی نشو

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

واسه چیدن جهیزیه ی خودت اصلا بهش نگو و مثل خودش رفتار کن.تو عروسی و سایر مراسم خواهر شوهرت مثل ی غریبه برو ی گوشه بشین و اصلا بلند نشو.ضمنا بهترین تیپ و آرایش رو هم داشته باش‌

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

عزیزم الکی به شوهرت غر نزن که بدتر زده بشه ازت

خب بنده خدا داره میگه تو هم نگو خونوادشو

چیزی که عوض داره گله نداره که

دقیقا مثل یه غریبه رفتار کن باهاشون شما هم

عروسی هم رفتی مثل یه مهمان بشین و برگرد بیا

مادرشوهر منم همینطوری بود الان یه جام بگه بیا نمیرم 😑

افرین منم همین کارو میکنم