2777
2789

چیکار کنم بچه ها..توی نت سرچ کردم نوشته بود آفته..اب نمکم قرقره کردم دردش از بین رفته ولی اون جوش مانندا هستن..اونا کی از بین میرن..یه جا نت نوشته بود سرطان دهان اینا از ترس کم مونده بود بیهوش بشم

منم ماه پيش بغل زبونم دراوردم خيلي ترسيدم انقدر بزرگ بود گير ميكرد ب دندونم واي يك هفته طول كشيد تا خوب شد دهانشويه بزن خيلي كمك ميكنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی نخوردی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
توروخدا کمکم کنید..استرس گرفتم..چرا نت اینجوریه..همه پیو به سرطان ربط میده

ژل مخصوص آفت بخرداروخونه داره....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من تو اینترنت هر وقت راجع ب بیماری سرچ کردم حس میکنم 6 ماه بیشتر وقت ندارم😐😐😐😐

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

احتمالا از گرمیه. خاکشیر و شربت ابلیمو بخور

کلا حرارت درون‌بدنت‌پایین بیاد خوب میشی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

منم چند روز پيش زبونم يه جوش زده بود رفتم سرچ كنم دواش چيه

آخه خيلي درد ميكرد

اينقدر نوشته بود سرطان سرطان كه پشيمون شدم !!! پشت دستمو داغ كردم در مورد بيماري تو نت سرچ نكنمً

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

نه عزیزم این ها افته وخودش بعداز یه هفته خوب میشه.

وقتی سیستم دفاعی بدن کمی ضعیف شداین افت ها می زنند.

البته روی زبان دردناکه حتی سخن گفتن راهم با مشکل روبرو می کنه اصلا نگران نباش هیچ ربطی به سرطان هم نداره.