2777
2789
عنوان

خیاطی

920 بازدید | 22 پست

دوستان من خیلی دوست دارم خیاطی یاد بگیرم اما نمی دونم استعدادش رو دارم یا نه؟

من تا الان دست به چرخ خیاطی نزدم اصلا ندارم،مادرم هم نداشت،تنها خیاطی من تو حرفه و فن سوم راهنمایی بود که با دست می دوختیم اما خوب از آب در می اومد.

حالا راهنمایی می خوام چکار کنم که خیاطیم عالی بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست خوبم اگه علاقه داری برو یاد بگیر 

من اصلا علاقه نداشتم ولی به توصیه همسرم رفتم و دوره ی ابتداییش رو گذروندم

روش مربیم نیوتکنیک بود که اصلا به پرو احتیاج نداره خیلی هم آسونه و در عین حال وقتی مشتری میاد میپوشه فیت تنشه و هیچ ایرادی نداره

اگه رفتی یادبگیری جایی برو که این روش رو درس بدن بهت

موفق باشی

انسانم آرزوست...
سلام دوست خوبم اگه علاقه داری برو یاد بگیر  من اصلا علاقه نداشتم ولی به توصیه همسرم رفتم و دور ...

علاقه دارم اما نمی دونم استعدادش دارم یا نه،منحنی ها رو با دست نمی تونم بکشم،چجوری الگو بکشم؟

نقاشی خوب نیست یعنی دایره و انحناها رو با دست نمی تونم بکشم مگر شابلون می گم نکنه خیاطی هم نتونم

نه عزیزم 

مشکلی نداره. 

اگر علاقه داری برو

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
الگو شیدن تو روش نیو تکنیک خیلی راحته منم نقاشیم افتضاحه ولی ربطی نداره عزیزم اگه دوسداری میتونم ی ...

خیلی خیلی ممنون،لطف دارین،می دونید من حس می کنم قسمت هنری مغزم زیاد فعال نیست و ترسم اینه که نتونم

همه ی شهرا نیوتکنیک دارن