khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 عنوان عکس سونو ان تی من 687 بازدید | 33 پست سلام خانما امروز سونو داشتم ولی دکتر احتمال هم نداد که جنسیت چیه لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع 1397/04/25 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tavakolisanaz عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4095 ناز با نو دکترت با اون همه دم و دستگاه و سواد و تجربه تشخیص نداد شما از متخصصان نی نی سایت می پرسی؟؟؟؟؟
1hedishaw عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3706 ناز با نو دکترت با اون همه دم و دستگاه و سواد و تجربه تشخیص نداد شما از متخصصان نی نی سایت می ... 😂😂😂👍👍👍
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 ناز با نو دکترت با اون همه دم و دستگاه و سواد و تجربه تشخیص نداد شما از متخصصان نی نی سایت می ... خودش ازقصد نگفت خیلی گفتم بگو گفت من نمیتونم بگم شانس منه نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
1hedishaw عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3706 گلم صبر داشته باش تا غربالگری اگههم خیلی عجله داری ۱۵هفته هم بری میگه بهت
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 گلم صبر داشته باش تا غربالگری اگههم خیلی عجله داری ۱۵هفته هم بری میگه بهت خیلی خورد تو پرم از اطرافیان هرکی رفته گفت بهش نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
tavakolisanaz عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4095 خودش ازقصد نگفت خیلی گفتم بگو گفت من نمیتونم بگم شانس منه وااااا مگه مرض داشت ؟؟ حتما منظورش اینه که براش قابل تشخیص نیست
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 وااااا مگه مرض داشت ؟؟ حتما منظورش اینه که براش قابل تشخیص نیست خب میگفت نمیتونم تشخیص بدم رک و واضح گفت نمیتونم بگم نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
tavakolisanaz عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4095 خب میگفت نمیتونم تشخیص بدم رک و واضح گفت نمیتونم بگم حتما بد برداشت کردی مگه راز مگوئه که نتونه بگه منظورش این بوده که قابل تشخیص نیست
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 حتما بد برداشت کردی مگه راز مگوئه که نتونه بگه منظورش این بوده که قابل تشخیص نیست ولی من مطمئنم از حرفش .شایدم من نمیفهمم نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
tavakolisanaz عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4095 ولی من مطمئنم از حرفش .شایدم من نمیفهمم خوب ازش می پرسیدی به چه دلیل نمی تونی بگی!؟
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 خوب ازش می پرسیدی به چه دلیل نمی تونی بگی!؟ دوبار گفتم .گفتش که کار من الان این نیس و با این که نمیتونم تشخیص بدم نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
khanomi76 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 من دیروز ان تی رفتم نگفت گفت هنوز معلوم نیست والله هرکی رفته میان میگن چیه نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
فرزانه۷۶ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 خوب ازش می پرسیدی به چه دلیل نمی تونی بگی!؟ عزیزم الان چون تشخیص شون مطمئن نیست نمیگن که بعدا اگه اشتباه در اومد تشخیصش یه عده نیان بگن چرا غلط گفتی، دکتر من همینو گفت بهم