2777
2789

.این شکلی شده دوست ندارم بهم نمیاد یه عکس دیگه میفرستم اگه میدونین اون چه رنگیه بگین کدشو بهم بگین

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رنگی میخام

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
قشنگه ك

اره ولی بهم نمیاد پوستم سبزه اس خیلی بد شدم میخام تیرش کنم

رنگ تیره با اکسیدان 6 بذار

ارایشگری؟ 

اره ولی بهم نمیاد پوستم سبزه اس خیلی بد شدم میخام تیرش کنم

شايد اولش هست هنوز عادت نداري يا رنگ ابروهات مناسب نيست

ب همين زودي رنگ نذار روي موهات حيف موهات هست خراب بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
شايد اولش هست هنوز عادت نداري يا رنگ ابروهات مناسب نيست ب همين زودي رنگ نذار روي موهات حيف موهات هس ...

اخه پنشبه قراره برم  عروسی لباسم ابیه موهامم  روشن باشه  سنمو  حس میکنم بیشتر نشون میده با یکمم آرایش نمیخام زشت شم 

اخه پنشبه قراره برم  عروسی لباسم ابیه موهامم  روشن باشه  سنمو  حس میکنم بیشتر نش ...

رنگ زیتونی یا دودی شما ۲ و ۳ بذار قرمزیشو بگیره

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍