2777
2789

سلام خانوما من یک ماه پیش توی هفته ی پنج سقط داشتم همسرم واقعا دیگه دلش بچه میخواد کسی هست با فاصلهی دو ماه باردار شده باشه و بارداریش موفق بوده باشه لطفا هر کسی چیزی میدونه بگه ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا میگن ۶ماه صبر کنید منم پارسال سقط کردم خیلی وحشتناکه درحال اقدامم 

۲ماه ۳ماه دارم اقدام میکنم اما جدی نه 

انشاءلله این ماه

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

من تو 9 هفته کورتاژ شدم مهر پارسال دکتر گفت بعد 6 ماه میتونی اقدام کنی الان شده 8 ماه ایشالا ماه بعد اقدام میکنم , شما هم از دکترت سوال کنی بهتره خدای نکرده اذیت نشی بعدا

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

من سقط مکرر داشتم دو بار تو هفته ی ۶ سقط داشتم با بافاصله ی ۱۰ ماه تغریبا زیر نظر دکتر شاهد باردار شدم دوماه قبل اقدام وتا ۷ ماهگیم اسپرین خوردم الانم دخترم ۳ ماهشه رو پامه دارم می خابونمش!!!

لطفا کسی چیزی میدونه بگه

من تو هفته ۱۰ سقط کردم ولی به خواست خودم ۷ ماه بعد باردار شدم که بدنم خوب قوی و احیا شه البته شوهرم زودتر میخاست نذاشتم الانم شکر خدا ۷ ماهم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود